Hur gör jag Antag en Nissan Lease?

Beroende på villkoren i ett befintligt hyresavtal, förutsatt att hyresavtalet kan vara ett bra alternativ till att inleda ett nytt hyresavtal eller köpa en begagnad bil. Nissans leasing program tillhandahålls av Nissan Motor Acceptance Corporation (NMAC), kan du ansöka om ett hyresavtal antagande med NMAC online eller via telefon. Innan du ansöker, se till att du arbetar med den befintliga hyrestagaren att se till att det finns tillräckligt körsträcka kvar på hyresavtalet att göra överföringen värt. Annars kan du drabbas av betydande end-of-lease påföljder. Leasing kräver också utmärkt kredit, så se till att din kredit rapport är uppdaterad innan du ansöker. Instruktioner
1

Review en kopia av din kredit rapport innan du ansöker om ett NMAC hyresavtal överföring. Kreditupplysningar är tillgänglig gratis på nätet. Se till att din kredit rapport återspeglar inte felaktig information. Du kommer att stängas ner för ett leasingavtal antagande om du sitter bakom på hypotekslån, bil eller kreditkortsbetalningar. Kontrollera över motorcykeln noggrant innan du fortsätter med din ansökan
2

. Kontrollera att det inte finns några skador på fordonet som du kommer att betala för alla oreparerade skador när bilen återlämnas vid slutet av hyresperioden. Kontrollera vägmätare att se till att du har en rimlig chans att inte överskrida körsträcka gräns under leasingperioden. Du kommer att betala för varje överskjutande körsträcka vid turn-in.
3

Se den person från vilken ni tar hyresavtalet redan har kontaktat NMAC att påbörja processen. Arrendatorn får du all information som behövs för att ansöka om hyresavtalet antagande, inklusive körsträcka, kontonummer och fordonets år, märke, modell och identifikationsnummer.
4

Ansök om hyresavtalet antagande med NMAC per telefon eller via hemsidan. Ring NMAC s kundtjänst på 1-800-777-7018 (exakt som i augusti 2010) för att diskutera dina alternativ och starta programmet. Det är tillrådligt att ringa och få processen förklarat för dig i förväg.
5

Vänta ditt godkännande anmälan. NMAC skickar en överföring av Equity avtal som ska undertecknas av den person som för närvarande har hyresavtalet. Du kommer också att underteckna pappersarbete som krävs av NMAC.
6

Skicka alla papper tillbaka till NMAC omedelbart och kontakta ditt försäkringsbolag för att få krävs täckning. Hyresavtalet antagande kommer inte att slutföras förrän ditt försäkringsbolag ger bevis på täckning till NMAC.
7

genomföra all nödvändig pappersarbete på din lokala avdelning av motorfordon. Om du redan har plattor, ta dem med dig för att hämta fordonet. Se till att du får två uppsättningar nycklar och bilens bruksanvisning, som måste återvända i slutet av hyresperioden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94786.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.