Hur Lease jag en BMW 525d Touring ?

Leasing en BMW 525d Touring är ett bra alternativ om du gillar tanken på att alltid ha en ny bil . Genom att ofta byta ut din BMW , har du möjlighet att ständigt ligga steget före kurvan samtidigt vistas ekonomiskt . När allt är avskrivningar på bilar så djup att köpa en bil , sedan sälja den och köpa en ny varje par år är inte ett ekonomiskt hållbart alternativ . Instruktioner
1

Välj en återförsäljare nära dig som hyr BMW 525d Touring sedaner .
2

Välj ett leasingperioden som fungerar för dig . En vanlig alternativ är 36 månader , eftersom det tillåter dig att vända bilen i precis när det börjar kännas lite gammalt . Kortare och längre hyresperioder är också tillgängliga .
3

Välj en körsträcka gräns , vilket är mängden miles du får sätta på bilen medan du hyra den utan att betala en straffavgift . Om du planerar på kors och tvärs i landet flera gånger under de kommande tre åren , kanske du vill tänka på att köpa . Men om allt du gör är pendla och ta en och annan semester du bör vara väl inom de flesta gränser .
4

Välj en köpoption om du vill så småningom äger BMW . Detta är ett möjligt alternativ om din kredit är inte så bra och du för närvarande inte kan få ett lån , men räknar med att kunna i framtiden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94794.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.