Hur man hyra ett begagnat fordon

För att spara pengar, många människor väljer att hyra ett begagnat fordon --- oftast ett billigare alternativ än att hyra samma typ av bil helt nya. Enligt "Consumer Reports", "De bästa fordon att hyra ... är de som håller sitt värde mycket välgrundade. De tenderar att vara lyxbilar, sportbilar och vissa stadsjeepar." Om du är villig att lägga lite arbete till forskning innan du skriver ett kontrakt, hyra en begagnad bil kan vara ett perfekt alternativ för dig. Instruktioner
1

Hitta en begagnad bil du är intresserad av leasing. För jämförelsens skull, titta på kostnaden för att hyra samma nya bilmärket. Fynd ner priset av begagnad bil om du arbetar med en verklig återförsäljare, klistermärke priser är ofta förhandlingsbara
2

Be att läsa en kopia av den ursprungliga hyresavtalet.. Förstå de särskilda villkor som anges i den.
3

Kontrollera garantin av den begagnade bil du är intresserad av att hyra och se till att det kommer att pågå hela perioden av din hyra. Om det inte är täckt, ta reda på om dealern kommer att sälja dig en eftermarknad garanti, och fråga om den totala kostnaden.
4

Tänk på att eventuella reparationer omfattas inte av garantin enbart kommer att falla under din ekonomiska ansvar . "Consumer Reports" rekommenderar köp "en heltäckande, stötfångare till stötfångare garanti för hela kontraktstiden." Eftersom du inte kommer faktiskt äger bilen, bara hyra ett fordon med omfattande täckning.
5

Fråga om körsträcka gränser som kommer att visas på ditt kontrakt. Om körsträcka gränser är alltför strikt, kan du få betala för mycket pengar i slutändan genom att överskrida de angivna gränsvärdena. Ta reda på om du kommer att ansvara för eventuella lease-end avgifter.
6

Skaffa en rapport fordon historia med hjälp av chassinumret (VIN) via Carfax webbplats (se Resurser avsnitt för en länk) . Kontrollera om exakt körsträcka, tidigare olyckor och skador på bilen
7

Ta begagnad bil till en mekaniker för att få det fullt inspekteras för skador upp på en ställning,. Föra rapport fordon historia med dig. Denna kontroll spelar en nödvändig roll i din förmåga att undvika ansvar enligt ditt kontrakt, och det kommer att hjälpa dig att undvika att hyra en bil som kommer att få problem senare.
8

underteckna hyresavtalet om du är nöjd med resultatet av din forskning. Läs detaljerna i ditt kontrakt noggrant innan du skriver under. Kontrollera att villkoren i hyresavtalet tydligt ange varje objekt som du har haft frågor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94756.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.