Hur man förhandla vid slutet av en Auto Lease Period

Förhandla ditt kontrakt i slutet av ett hyresavtal kan verka som en svår uppgift. Att gå upp mot en stor bank för att förhandla fram en bättre payoff kan kännas omöjligt, men hålla huvudet kallt och vet dina fakta och du kan köpa din hyrda bil för bättre än restvärdet (vad bilen är värd i slutet av leasing ). Saker du behöver
hyresavtal
bankkontakt forskningsinformation
bilens värde
Visa fler instruktioner
Förhandla vid utgången av ett hyresavtal
1

Kontrollera bilens aktuella marknadsvärdet. Kontrollera webbplatser och lokala återförsäljare för att se vad en liknande modell med samma alternativ och körsträcka säljer för. Få så många siffror som du kan använda sajter som: www.craigslist.com, www.edmunds.com och www.autotrader.com. Att få en bred uppfattning om vad din bil säljer för i ditt område kommer att ge dig mer ammunition när de förhandlar med leasingbolaget.
2

starta processen tidigt, ibland så mycket som tre månader innan hyra förfallodagen. När du har en utgångspunkt för att ringa leasingbolaget med --- ett nummer som du känner att bilen är värd av din forskning --- ringa dem och gör ditt erbjudande. Ge dem tid att svara på din förfrågan. Kontrollera att du tar detaljerade anteckningar på vem du talade med, dagen, tiden och vilken filial du pratade med, om det är ett stort leasingföretag de kan ha ett eller flera kontor som hanterar leasing avkastning. Var noga med att lämna ditt namn och den bästa kontaktnummer där du kan nås. Leasingföretag kommer inte alltid att svara på din förfrågan, men det skadar aldrig att försöka. De vill att du ska köpa bilen i slutet av hyresperioden. Att handskas med fraktkostnader för fordonet, vara det för auktion eller försäljning till en annan återförsäljare, är bara en annan kostnad som kommer att fungera till din fördel när det handlar om leasingbolaget.
3

Efter att de komma tillbaka till dig på ditt erbjudande eller med en motförslag stannar inte där. Fråga om det finns några särskilda finansieringsinstrument priser som de kanske kan erbjuda dig. Istället för att sprita ut hela beloppet för bilen, skulle de kunna erbjuda dig en låg APR eller Effektiv ränta, så att finansieringen kan vara bättre.
4

När du har kommit till ett avtal om pris och villkor, alltid se till att du läser din nya kontrakt för att se till att det inte finns några överraskningar. Hyresavtalen är notoriskt långa och förvirrande och för det mesta är det gjort med flit för att skydda bankerna och att förvirra den genomsnittlige konsumenten, så att de egentligen inte förstår alla de villkor som de undertecknar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94736.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.