Det bästa sättet att avsluta en Auto Lease utan åtagande

Så du tecknat ett treårigt hyresavtal 20 månader sedan och nu vill du få ut av det. Kanske du ska flytta eller kanske du bara vill ha det senaste och bästa modellen på marknaden. Oavsett anledning, det finns alternativ som kostar lite att inga pengar beroende på dina omständigheter. Överför din hyra

Register med leasing överföring webbplatser som SwapaLease.com eller leasetrader.com att få ut av ditt hyresavtal för lite att inga pengar ur fickan. Kontrollera med ditt leasingbolag på dess policier gällande leasing överföringar och vad som är inblandade, inklusive kostnader, pappersarbete och finansiella åtaganden som kan bo med dig när hyreskontraktet överförs. Den part som tar över ditt hyresavtal kommer troligtvis att kvalificera sig med din bank, så se till att hans kredit är upp till par.
Kontrollera bilens värde


Fastställa den aktuella payoff värdet på leasade fordonet mot vad det aktuella marknadsvärdet är på din bil. Om din utdelning är lägre än vad din bil är värd, skulle du kunna gå därifrån med ett par extra dollar i fickan. Använd Kelly Blue Book, Autotrader och andra resurser för att se vad din bil säljer för i ditt område för att se om detta är en möjlig lösning.
Byt in din bil

Om du vill avsluta din hyra och få in en ny bil, då handel i bilen kan fungera bäst. Ibland tillverkarna kommer faktiskt betalar för upp till sex månaders återstående betalningarna om du får in en nyare modell med dem. Dessutom kan återförsäljare vara villiga att betala dina återstående betalningar i utbyte mot en ny deal med dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94696.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.