Vad behöver jag för att hyra en bil ?

Leasing är ett sätt för dig att få bakom ratten i en ny bil . Det gör att du kan " hyra " en bil för ett par år sedan tillbaka den i slutet av hyresavtalet utan vidare förpliktelser . Precis som att köpa en bil , det finns vissa frågor som du måste ta hand om innan du skriver ett hyresavtal . Körkort

Visa en giltig licens . Vidare kan leasingbolaget har en åldersgräns på plats , som kräver att du ska vara minst 18 år eller äldre och innehavaren av ett kreditkort .
Good Credit
< p > visa god kredit . Räkna med leasingbolaget att få en kopia av din kredit rapport och din kredit värdering för att avgöra om de kommer att göra affärer med dig . Även om din kredit är inte bra , kan du fortfarande vara godkänd för ett hyreskontrakt , men till en högre månadskostnad .
Logga Kontrakt

Ingå ett avtal . Som ett billån , måste du underteckna ett kontrakt för att få en hyrd bil . De flesta hyresavtal är sluten , så att du kan lämna tillbaka bilen vid leasing slut utan vidare förpliktelser . Överskott körsträcka avgifter , slit- och - tår kostnader , disposition avgift , skatter och relaterade kostnader kan debiteras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94787.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.