Hur att bryta en Auto Lease Med Nissan

Få dig själv ur ett hyresavtal med Nissan kan vara knepigt om inte din villiga att betala hyran i sin helhet eller betala för hela fordonet. Men det finns alternativ för dig att ta dig ur din hyra och säga adjö till din gamla Nissan. Instruktioner
1

Kontakta din bank och fråga dem hur många månader du har kvar på din hyra och vad din payoff är. Du behöver båda dessa siffror för att se vad som fungerar bättre för dig att få ut av din hyra.
2

Kontrollera det aktuella marknadsvärdet på din bil med sin körsträcka och optioner på det. Du kanske kan sälja den och faktiskt tjäna pengar beroende på vad din payoff är på fordonet. Kontrollera lokala marknadsvärde (vad andra säljer liknande bilar för) mot din payoff och se om detta är en möjlig lösning.
3

Prova notering ditt fordon på webbplatser som Swapalease.com ( se Resurser) för att få någon att ta över dina återstående leasingavgifter. De kommer att behöva kvalificera sig med banken för att ta över din hyra. Din potentiella köpare bör förhandla direkt med banken för att få kredit godkännande innan övertagandet din hyra.
4

köpa din bil ut rätt är också alltid ett alternativ. Använd din payoff belopp, kan du helt enkelt köpa bilen direkt med kontanter eller få finansiering för att avsluta ditt hyresavtal och starta en finansieringsplan. Ibland kan sänka din månatliga betalningar om du förlänga din finansiering för runt en 60-månaders sikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94691.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.