Hur att avsluta ett fordon Lease

Komma ut ur din hyra är inte omöjligt men det kommer till en kostnad för det mesta. När du leasade bilen du gick med på att betala ett visst belopp per månad för en viss tid. Du kan säga upp ditt hyresavtal tidigt men det finns höga böter och straff du kommer att betala för att bara ge tillbaka bilen. Oroa dig inte det finns andra alternativ tillgängliga för dig. Saker du behöver
leasingbolag uppgifter
Vehicle
payoff
Visa fler instruktioner
1

Skaffa din utdelning från långivaren. Detta är det nummer som du kan köpa bilen direkt efter. Detta antal är oftast bra för ca 30 dagar efter att du får den.
2

Ta bilen tillbaka till återförsäljare och returnera den tidigt. Du kommer att vara ansvarig för de återstående betalningarna och avgifter disposition som går längs med att vända i bilen. Detta är oftast den mest ekonomiskt oansvarigt sätt att avsluta ditt hyresavtal tidigt.
3

Hitta en köpare till ditt fordon. Du kan lista din bil på nätet för gratis med sajter som craigslist.com, vilket är en fri gemenskap av kamrater med utan kostnad att lista objekt. Hitta en köpare att betala vad du är skyldig på din bil och dina skyldigheter kommer att sluta med din hyra.
4

Överför din hyra in någon annans namn. Detta är förmodligen det bästa sättet att avsluta ett hyresavtal tidigt med den minsta mängden av sanktioner, om något. Använda webbplatser som swapaleaes.com och leasetrader.com du kan lista din bil och hitta köpare som vill ta över kortsiktiga hyresavtal och inte betala stora avbetalningar att få ett hyreskontrakt.
5

Köp din bil direkt från leasingbolaget. Detta kommer att avsluta alla skyldigheter du hade i hyresavtalet men detta förmodligen kosta mer per månad om du bestämmer att du finansierar bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94701.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.