Hur Inspektera en bil i slutet av ett leasingavtal

De fordon hyresavtal föreskriver att bil eller lastbil måste returneras till leasingbolag i skapligt skick i slutet av leasingperioden. Detta lämnar den förväntade tillståndet av avkastningen något öppet för tolkning. Vissa företag bevisar strängare än andra. Men alla företag har liknande förväntningar när de tar emot ditt fordon. Detta innebär att du kommer att behöva kontrollera fordonet inifrån och ut, i god tid före utgången av hyresavtalet, för att förbereda sig tillräckligt för leasing-end inspektion samtidigt minimera out-of-utlägg. Instruktioner
1

Ta bilen till en mekaniker och ha honom kolla upp det över. Mekanikern kommer att genomföra en grundlig mekanisk inspektion och lista eventuella reparationer som behövs på fordonet. Några saker du kan behöva byta inkluderar däck, bromsar eller varje fel delar. Du bör jämföra vad din mekaniker inspekterar den exakta förteckningen i din hyra, beskriver specifika krav för vissa delar på fordonet. Till exempel kommer de flesta företag kräver ett visst mått av mönsterdjup på däcken.
2

Ser du bilen över för någon nick, repor eller bucklor. De flesta återförsäljare kommer att förbise mindre repor eller chips måla, men inget företag kommer att acceptera kroppens skador på fordonet. Om du lämnar reparation till leasingbolaget, det normalt kommer att kosta dig mer än om fastställande av det på egen hand på en body shop.
3

kolla över det inre av fordonet. Reparation Revor i tyget och några större fläckar mattan kommer att kräva avlägsnas. Se till att du schampo mattorna ordentligt och ta bort eventuella dofter kvar i bilen, speciellt om du är en sällskapsdjur ägare eller en rökare. Det bästa sättet att få detta gjort är att ta bilen till en professionell auto detailer. Även på det, ha detailer tvätta utsidan av fordonet också.
4

Undersök din vindruta, tillsammans med test av fönster, för alla små chips och säkerligen några sprickor. Du kommer att behöva reparera både innan du slår i fordonet eller leasingbolaget tar betalt för dem.
5

Kontrollera att du serva bilen en sista gång genom att byta olja och toppning av alla vätskor som bromsvätska eller transmissionsolja. Leasingföretag normalt tar betalt för sådana oförutsedda utgifter, om försummas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94839.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.