Hur att välja bort en bil Lease för en billigare bil för att sänka kostnaderna

Den stora 36-månaders leasing affär du undertecknade 12 månader sedan nu verkar lite mer än vad du nu kan hantera. Komma ut ur din hyra tidigt för att få en ny bil och i slutändan få dina betalningar ner kan göras, men vissa uppoffringar kan behöva göras på vägen. Instruktioner
1

Kontakta din bank och be dem att faxa eller maila dig payoff för din bil. Utdelning är skuldbeloppet på bilen om du skulle köpa det just då och där. Använd payoff för att avgöra hur mycket av en skyldighet du fortfarande med din hyra.
2

Besök din lokala återförsäljare och förklara för dem att du vill trappa ner din nuvarande månatliga betalningar och få till något billigare. Edmunds.com föreslår sälja din bil eller handel det att hitta något billigare eller mer passande för dig. Dealern kommer sannolikt visa fordon som har en lägre MSRP än din leasade aktuella fordonet, eller samma modell men med färre alternativ.
3

Bestäm vad bilens aktuella marknadsvärdet är. Använd webbplatser som http://www.kbb.com och http://www.autotrader.com att se vad din bil säljer för på din lokala marknad. Om du planerar att handla din bil till en återförsäljare och köpa en ny bil, ta reda på bilens "Handel I" pris. Jämför detta med vad din payoff är och du vet hur "upp och ner", det belopp du är skyldig (din payoff) verser det belopp du kan sälja din bil för, är du på din handel.
4 < p> Ta det negativa egna kapitalet från din hyrda aktuella fordonet och lägg den på kostnaden för din nya bil. Om hyresavtalet specials som körs är mer attraktiva än när du ursprungligen leasade bilen, kanske du kan för att dölja alla negativa egna kapitalet i din nya bil och samtidigt sänka din månatliga betalning.
5

Fråga din säljare om det finns några specialerbjudanden som kör för att betala för dina återstående leasingavgifter om du köper en ny bil från dem. Vissa biltillverkare kommer att betala för ett visst antal leasingavgifter, vanligen tre till sex månader värt, för att hjälpa dig få ut av ditt hyresavtal tidigt och in i en ny bil med dem.
6

Försök att bli av din bil alla tillsammans genom att ha någon att ta över ditt hyresavtal för dig. Både Edmunds.com och LeaseGuide.com rekommenderar detta tillvägagångssätt, vilket kommer att avsluta alla månatliga ekonomiska skyldigheter du har med din nuvarande hyresavtalet och lämnar dig fri att få en ny billigare bil. Prova webbplatser såsom: http://www.swapalease.com och http://www.leasetrader.com, att hitta potentiella köpare för din nya hyra. Få råd, men att din bilhandlare måste godkänna denna plan och måste involveras i pappersarbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94698.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.