Hur man hyra en bil i Dubai

Förenade Arabemiraten består av sju emirat, den största är Dubai i termer av landarealen (inklusive havs återvinning) och befolkningen. Turismen är nu den viktigaste industrin och ändå kollektivtrafiken inte har särskilt utvecklats. Det är ett bussystem operativsystem vardagar, och Dubai bygger för närvarande ett tunnelbanesystem på grund av att vara i full drift till 2012. Den andra formen av kollektivtrafik är Abras: små båtar färjor passagerare över Dubai Creek. För utlandsstationerade arbetar i Dubai, det mest kostnadseffektiva sättet att resa är att hyra en bil. Det är billigare än att hyra och inte svårt att få. Saker du behöver
Körkort
Bevis Pass
inkomstkälla
Bevis på adress
Visa fler instruktioner
1

Kolla hyra en bil i Dubai via Internet. Avsnittet Resurser listar ett par Dubai leasingföretag, men det finns många att välja mellan.
2

Kolla hyresavtalet priser och villkor. Välj några Dubai leasingbolag som passar dina behov. Kontakta företagen för att bekräfta priser.
3

Välj ett företag att besöka personligen. En hel del av det inledande arbetet med att hyra en bil i Dubai kan fyllas via Internet, men det finns inget substitut för ett personligt besök. Kontakta företaget för att boka tid och be den för sina dokumentationskrav. Minimikrav för att hyra en bil i Dubai kommer att innehålla ett körkort, pass, bevis på adress och bevis på betalningsförmåga. Du kommer också att behöva göra en insättning.
4

Bestäm din bil och provköra den för att vara säker på att det passar. Kontrollera genom hyresavtalet villkoren.
5

Fyll i och underteckna ansökningsformuläret. Ge dina dokument och insättning. Du kan betala med kredit-eller betalkort. Din ansökan kommer att behandlas och du kommer att kontaktas så snart du har blivit godkänd. Ska träffa hyresavtalet företagets företrädare att samla in din bil
6

. Läs hyresavtalet och tecken. Ta leverans av din bil i Dubai. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94800.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.