Hur man får ut ur en bil Lease

Det finns många orsaker till att du kanske vill få ut av en bil leasing. Tyvärr, leasa sanktioner gör ofta det kostar att upphäva ett hyresavtal tidigt. Det finns strategier du kan använda, men för att hjälpa dig få ut av ditt hyreskontrakt innan det har gått ut utan att drabbas av stora ekonomiska konsekvenser. Instruktioner
Överför din Lease
1

Titta igenom ditt hyresavtal eller kontakta din leasingföretag för att se om "antaganden" är tillåtna. Antaganden tillåta annan part att ta över din gamla hyresavtalet under vissa förutsättningar för en avgift.
2

Beräkna vad körsträcka bör vara vid denna punkt i hyresavtalet. Om din körsträcka är mer än tillåtet, kommer det att bli mycket svårare att få en köpare att ta din hyra. Addera 3

Lägg ut en lägga för att hitta en taker för din hyra. Det finns flera webbplatser, inklusive Lease Trader, som tillåter dig att skicka detaljerna i din bil och dina hyresvillkor för en avgift (se Resources nedan).
4

Förhandla med en potentiell köpare för vem betalar Antagandet /överföring avgifter och hur bilen kommer att levereras.
5

Kontakta leasingföretaget att slutföra överföringen och lämna över nycklarna till den nya köparen.

sälja bilen
6

Kontakta leasingbolaget att få en aktuell buyout siffra för din bil. Denna siffra representerar hur mycket det skulle kosta att köpa bilen direkt.
7

Slå upp Blue Book värdet på din bil och jämför med din buyout pris. Du hittar den här informationen från Kelley Blue Book online (se Resurser nedan).
8

Placera annonser i tidningen, på nätet platsannonser och /eller med online bil noteringstjänster hitta en köpare om det bokförda värdet är tillräckligt nära buyout priset. Du kan behöva äta ett par tusen dollar, men det är ett mycket billigare alternativ än att gå vägen från ett leasingavtal.
9

Betala av lånet med pengarna från försäljningen av bilen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94622.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.