Hur man förhandla fram ett nytt fordon Lease

Leasing ett fordon kan vara ett attraktivt alternativ till att köpa bilen direkt. Enligt ett leasingavtal, du betalar för att använda fordonet, men som inte tar ägandet av fordonet. Som ett resultat, de initiala kostnaderna är mycket lägre för ett leasingavtal, och du kommer att ha en förmåga att vända fordonet i en nyare modell efter det att hyresavtalet är klar. Leasing ett nytt fordon kan vara komplicerat, processen kommer att bli mycket smidigare om du gör en del forskning i förskott och om du vet vad som väntar. Instruktioner
1

Forskning verkliga marknadsvärdet av fordonet du vill hyra med Edmunds.com eller Kelley Blue Book hemsida. Ange år, märke och modell av fordon du är intresserad av, liksom alla de funktioner du vill ha. Ange ditt postnummer för att bestämma vad människor i ditt område betalar för jämförbar utrustade fordon. Se till att du noggrant anger de funktioner och alternativ du vill ha, eftersom dessa kommer att ha en inverkan på den verkliga marknadsvärdet av fordonet.
2

Prata med vänner som nyligen hyrda fordon för att fastställa vilka villkor de accepterade på sina hyresavtal. Var särskilt uppmärksam på den årliga körsträckan begränsar dina vänner fick liksom kostnaden per mil för miles som överskrider gränsen.
3

besöka många återförsäljare att provköra fordon du är intresserad i. Inte vara pressad att underteckna ett hyresavtal som dagen, bör du besöka minst tre återförsäljare innan något beslut fattas. Vara fast om de alternativ du vill eftersom vissa återförsäljare kan försöka upp-sälja dig på ett fordon med funktioner som du inte vill.
4

Call återförsäljarna du har besökt för att förhandla om fordonets värde du vill hyra. Om möjligt, förhandla med alla återförsäljarna samtidigt för att säkerställa att du får det bästa erbjudandet. Ett lägre värde innebär lägre leasingavgifter för dig --- det är viktigt att du förhandla fram ett bra värde för fordonet. Basera dina förhandlingarna om det sanna marknadsvärdet forskning du har gjort, spela återförsäljarna mot varandra för att skapa förhandlar hävstång för dig
5

Besök den återförsäljare som ger dig det lägsta fordonets värde och slutföra. villkoren i hyresavtalet. Det finns många termer att tänka på, bland annat hur mycket du måste betala i förskott (vanligtvis den första månadens betalning och en återbetalningsbar deposition), längden av hyresavtalet, eventuella end-of-leasingavgifter eller avgifter, per år kilometerersättning och per mil avgift för överskjutande användning, och definitionen av överskjutande slitage och eventuella tillhörande avgifter. Om dealern vägrar att vika på något av villkoren, överväga att gå från affären och gå tillbaka till någon av de andra återförsäljarna du talade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94655.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.