Vad gör jag med min licens plattorna efter jag Sväng in Min Hyrd bil?

När du slår på din hyrda bil finns det flera saker du kan göra med registreringsskyltar. I vissa stater är plattorna permanent tilldelad leasingbolag, medan det i andra stater plattorna kan överföras till ett nytt fordon. Ta Tallrikar

I de flesta stater, kommer du att ha möjlighet att ta plåtarna med dig. Detta är det bästa alternativet, eftersom det håller andra från manövrera fordonet med dina tallrikar, vilket kan göra dig ansvarig om någon annan begår trafikförseelser.
Lämna Tallrikar

Du ska bara lämna plattorna på en hyrd bil om det krävs enligt gällande lag. I vissa stater kan hyra tallrikar inte omfördelas från leasingbolaget till en privat ägare. Kontrollera ditt kontrakt för detaljerna.
Tilldela plattorna


I vissa stater, kan dina registreringsskyltar omfördelas till ett annat fordon. Om du planerar att köpa en annan bil, ta dina skyltar och besöka en avdelning av motorfordon kontor.
Samla Tallrikar
p Om du hade en speciell eller samlarobjekt plattan på din bil, kanske du vill hålla fast vid det och starta en insamling registreringsskylt. Addera Expert Insight

Ta dina registreringsskyltar med du kan förhindra eventuella böter och biljetter som skulle kunna uppstå om en annan drivrutin fungerar din gamla hyresavtalet fordon på dina gamla plattor. Om du väljer att avyttra dina tallrikar, se till att du skadar dem och ta bort registreringen klistermärken så att de inte kan återanvändas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94718.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.