Hur få ut av en ny Auto Lease

Komma ut av en ny Auto Lease är mer av en ekonomisk mardröm än det är en utmaning. Du kommer att vara ansvarig för de återstående leasingavgifter, vilket kan vara ett betydande belopp, om det är ett nytt hyresavtal. Du kan också betala en avgift för att bryta hyresavtalet tidigt. Men det finns alternativ som inte innebär att du tömmer ditt bankkonto eller refinansiering ditt hem. Saker du behöver
Leasing företagsinformation
Visa fler instruktioner
får ut av en ny Auto Lease
1

Ring din bank och få lite information om din hyra. Be dem att ge dig din payoff (det belopp du kan köpa din bil för) och när payoff är bra fram, hur många återstående leasingavgifter du har och vad, om något, avgifter finns att överföra din hyra in någon annans namn .
2

Ge din bil en detalj, både inne och ute. Har det tvättas, vaxas och dammsugas. Har det kratsade om den har några mindre repor. Sedan ta detaljerade bilder av ditt fordon från varje vinkel på utsidan, som visar om det finns några tecken på slitage på insidan och av däcken för att visa hur mycket mönsterdjup kvar på dem. Använd bilder för att förstärka nätet eller tidningen annonser för din bil.
3

Gå online och registrera dig med en webbplats som specialiserat sig på leasing överföringar. Det finns ett antal webbplatser tillgängliga, inklusive Swapalease och Leasetrader, som kommer att gå igenom processen. Dessa webbplatser ut en liten avgift för att hjälpa till med överföringen, men det slår alternativet att betala allt återstående leasingavgifter själv.
4

Sälj din bil till en återförsäljare eller privat fest. Om hyresavtalet antagande är inte något som ditt leasingbolag tillåter eller om det inte helt frigöra dig från ansvar, sedan sälja kan vara ett bättre val. Prova att ta bilen till den återförsäljare som du leasade det från och frågar vad det är andrahandsvärde skulle vara. Om inbytesvärdet och din payoff (som du ringde leasingbolaget för tidigare) är nära, då handel i din bil kan vara rätt för dig. Tyvärr i de flesta fall är det andrahandsvärde på ett fordon intill dess grossist värde, vilket fortfarande skulle innebära en stor summa pengar kommer ur din ficka. Du kan också prova att sälja den privat på sajter som Craigslist, Autotrader och Cars.com. Medan Craigslist är gratis, kanske du har bättre tur att få en köpare att betala närmare din payoff värde på betalsajter som Autotrader. Prova några och se vilket som fungerar bäst för dig i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94707.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.