Hur att omförhandla ett Car Lease

Om du tidigare har diskuterat ett pris att hyra en bil med en återförsäljare, betyder det inte att det måste vara det slutliga pris som du betalar. Tills tecknas, kan du fortsätta att förhandla om en bil leasing. I själva verket kan omförhandla får du ett bättre pris eftersom det tillåter dig tid att gå hem och göra en del forskning om det pris som anges till dig. Instruktioner
1

Titta på leasing prissättning guider för det fordon du är intresserad av leasing. Använd en webbplats som AutoSite att samla några leasing priser och erbjudanden (se Resurser). Skriv ut nuvarande hyresavtal priser du har hittat på nätet för att visa att den bilhandlare för att bättre förhandla om priset.
2

Fråga om eventuella rabatter eller specialerbjudanden du kan vara berättigad till. Om du har hittat något leasing specialerbjudanden annonseras av återförsäljare, se till att ta in en kopia av annonsen att ta reda på om behörighet.
3

Nuvarande offerter från andra återförsäljare på samma modell. Var inte rädd för att besöka en annan lokal återförsäljare för att få en annan offert på samma modell bil. Om priset är lägre, kan du ta denna siffra tillbaka till den ursprungliga återförsäljaren att ge dem en chans att matcha eller sänka sin figur.
4

Begär en uppdelning av priserna. Den kalkylbladet bör lista alla avgifter i samband med bilen hyresavtalet. Gå över kalkylblad med bilhandlare för att se om någon av de avgifter som kan sättas ned eller efterges.
5

Se om du kan få mer pengar på ett inbyte. Om priset på den leasade bilen inte kan förhandlas, kan återförsäljaravtalet vara villiga att göra dig ett bättre erbjudande på ditt inbyte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94680.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.