Hur man hyra en bil i Europa

En bil leasing är när du betalar avskrivningstakt på en bil för den tid som du kör det. Om du hyr en $ 20,000 bil för två år och värdet sjunker till $ 12.000 vid slutet av hyresavtalet, betalar dig $ 8.000 i betalningar, under tvåårsperioden har du bilen. Ett kortsiktigt hyresavtal kan vara i flera månader och är mycket billigare än att hyra en bil för samma tidsperiod. Detta är ett alternativ när du är i Europa och behöver en bil under din förlängd vistelse. Saker du behöver
Körkort
Kreditkort
Pass
Internet
Datorer
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett företag som kommer att hyra en bil till dig kort sikt medan du vistas i Europa. Du kan kontrollera den lokala telefonkatalogen eller söka på Internet för företag. Peugeot erbjuder ett öppet Europa återköpsprogram för resenärer som vill hyra.
2

Ta ordentlig dokumentation med dig när du hyr bilen. Vanligtvis behöver du ditt visum eller pass och körkort. Du kan också få en internationell förarens tillstånd från AAA till minimala kostnader. Detta kommer att överföra din licens information till olika språk. Du måste vara minst 18 år för att hyra en bil i Europa.
3

Besök Peugeot hemsida för att boka din bil online. Detta sparar tid när du går för att plocka upp bilen.
4

Fyll i all information på webbplatsen. Du kommer att behöva ge din ålder och välj den klass av bil som du vill hyra. Du kommer också att behöva ge information om den önskade pick-up och drop-off plats av hyreskontraktet och datum för hämtning och lämning.
5

Fyll i kreditansökan och samtycker till villkoren i villkoren. Skicka in all information på nätet. Du får ett verifikationsnummer via e-post.
6

Säkra din hyra med ett kreditkort. Besök hyresavtalet agent att underteckna papper och skicka betalningen. En kortsiktig hyresavtal vanligtvis varar i högst 17 dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94777.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.