Hur fungerar en Look Auto Lease på min kredit rapport?

En automatisk leasingavtal redovisas på en kreditupplysning som en avbetalning handel, vilket innebär att det finns en uppsättning månatlig betalning som beror på en regelbunden basis. Ett leasingavtal redovisas till kreditbyråer på samma sätt som en bil lån. Identifiering

På en kreditupplysning, titta under avbetalning trades avsnittet. I de flesta fall kommer hyresavtalet att listas av långivare, längd sikt och månatlig betalning, följt av betalning historia. Till exempel skulle en 39-månaders hyra genom Volvo Car Finance se ut så här:

Volvo Car Finance /39M497 /111111

39M497 hänvisar till en 39-månaders hyra på $ 497 per månad, och 1s erkänna att du har betalat som överenskommits för de senaste sex månaderna.
Fördelar

Som ett leasingavtal redovisas inte annorlunda än ett lån, ett hyreskontrakt betalas på tid ökar din kredit värdering så mycket som en vanlig lån.
Överväganden

Även ett hyresavtal visas på din kredit rapport på ett sätt som liknar ett lån , ett leasingavtal kräver bättre kredit för att få ett godkännande.
Varning

Låt inte ett återförsäljaravtal berätta att ett hyresavtal inte kommer att dyka upp på din kreditupplysning. Som LeaseGuide.com anteckningar, är ett hyresavtal inte som hyra, det kräver kreditgodkännande, och alla avbetalningar kommer att rapporteras till kreditbyråer
Potential

ha. en automatisk hyresavtalet ger dig en chans att lägga till en annan artikel i din avbetalning kredit fil, vilket kan göra det lättare att få framtida lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94730.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.