Hur Swap ett Car Lease

Bil leasing är bra för att få en lägre månadsbetalning, men besväret sparkar i om du behöver få ut av ditt hyresavtal innan det löper ut. De flesta bil leasing är skrivna så det är näst intill omöjligt att bryta dem, och även om du kan få ut, kommer det att kosta dig en vacker slant i förtida uppsägning avgifter. Om du befinner dig som behöver få ut av din hyra, kan ett hyresavtal swap spara bekostnad och eventuella problem kredit att bryta hyresavtalet. Med en swap, tar någon annan över dina hyresbetalningar och du får gå bort från bilen utan uppsägning straffavgift. Instruktioner
1

Ring din leasingbolag för att diskutera deras hyresavtal byta politik. Inte varje leasingföretag gör att du kan tilldela dina hyresavtalet till annan förare, och de företag som gör kan ta ut en hyra övergångssumma. Vidare skall enligt Edmunds, kommer cirka 10 procent av leasingbolag inte låta dig helt undan för din hyra, vilket innebär att de kan komma efter dig för betalning om de nya arrendator standardinställningar. Se till att du förstår ditt företags policy.
2

Annonsera din hyra. Det finns ett antal online-lease byta bolag, däribland LeaseTrader och Swapalease, att bidra till att matcha människor som söker efter någon att ta sitt hyresavtal med människor på marknaden för ett leasingavtal. Dessa företag kommer vanligtvis hanterar transaktionen för dig, inklusive att se till den potentiella nya arrendatorn har tillräcklig kredit för att kvalificera sig för hyra och hantera överföringen med ditt leasingbolag. Transaktionsavgifter varierar beroende på vilken tjänst du använder och värdet på bilen som du överför. Du kan också annonsera din hyra privat i print och online-annonser. Om du hittar någon att ta din hyra på det sättet, måste du arbeta med dem och ditt leasingbolag för att starta ansökningsprocessen.
3

slutföra affären. Se till att få en skriftlig bekräftelse på hyresavtalet överföring från ditt leasingbolag. Denna bekräftelse skall också ange om du fortfarande är ansvarig för någon del av hyresavtalet eller helt befrias från allt ansvar. Det exakta förfarandet för att erhålla denna dokumentation beror på hur hyreskontraktet överförs och din leasing företagets policy.
4

Vänd ditt fordon. Om den nya arrendatorn inte bor lokalt, bör de vidta åtgärder för att plocka upp din bil eller använda en tjänst auto sjöfarten att få bilen levererad till dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94767.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.