Hur man hyra en bil i sex månader

Traditionella bil leasing starta vid 24-månaders åtaganden, men det finns massor av gånger en upplåtelse av denna längd bara inte passar. Kanske du kommer att skickas på en sex-månaders tillfälligt arbete uppdrag, eller kanske du helt enkelt inte vill engagera sig i en bil eftersom du inte är säker på var livet kommer att ta dig. Att hitta en sex-månaders bil leasing kräver lite utanför boxen manövrering, men det är möjligt att hitta en lösning som fungerar. Instruktioner
1

märkesverkstäder Kontakt bil. Normalt bilhandlare arbetar endast med hyresavtal som börjar runt 24-månaders märke, och ofta de kräver en ännu längre engagemang. Det betyder inte att det är otänkbart att de kan arbeta med dig. Förklara dina behov och du kanske upptäcker att de känner av en kund försöker få ut av ett hyreskontrakt eller att de har långsiktiga hyra program som kan sätta dig i en bil i sex månader.
2

Ta över någons hyresavtalet. Det finns ett antal online-tjänster, såsom Swapalease.com, som matchar personer intresserade av att ta över ett hyreskontrakt med människor som försöker bli av med sina. Hyreskontrakten för dessa webbplatser kan variera i tid kvar på dem, men du kan begränsa din sökning till hyresavtal som löper på sex månader. Under denna typ av affär, skulle det nuvarande leasingbolaget måste godkänna affären, men efter att de är överens, skulle du anta hyresavtalet och betalningar övertagande tills den slutar. Vissa leasingavtal swap tjänster kommer att behandla leasingbolaget för din räkning, men om de inte gör det, bör det nuvarande hyresavtalet innehavaren kontakta leasing företaget att ta reda på deras förfarande för överföring av ett leasingavtal. Det kan vara ett lease-övergångssumma inblandade, beroende på leasingbolaget.
3

Skriv ett långsiktigt hyresavtal med en hyrbil företag. Du kan helt enkelt hyra en bil och fortsätta att förnya hyran i sex månader, men det mer kostnadseffektivt sätt att hålla dina hjul för önskad tid är att förhandla fram ett långsiktigt hyresavtal på framsidan. Om du förhandlar en långsiktig uthyrning, kommer avtalet fungerar på samma sätt ett hyresavtal skulle: du skulle hålla bilen från ett visst datum till ett visst datum, är det pris som låses in och avtalet kan inte ändras under tiden såvida båda parter är överens. Mest hyrbil tjänster erbjuder långtidsuthyrning, så leta efter det bästa erbjudandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94764.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.