Hur man hyra en Mercedes Sprinter

Leasing en Mercedes-Benz Sprinter kan vara en svår process. Vissa leasingbolag inte finansierar leasing på kommersiella fordon, så att hitta en återförsäljare med en stark bakgrund inom flottan försäljning kan hjälpa dig. I januari 2010 började vissa Mercedes-Benz återförsäljare i USA sälja och serva Sprinter, som tidigare såldes i USA som en Dodge och Freightliner modell. Som ett resultat kan återförsäljarna vet inte om de bästa alternativen flotta leasing för Sprinter skåpbilar. Slutföra en del forskning innan du besöker generalagenten kan hjälpa dig att fatta rätt beslut på din van hyresavtalet. Instruktioner
1

Bestäm vilken modell som bäst passar dina behov. Sprinter kommer i last, passagerare och chassier modeller. Sprinter modell du väljer kan påverka din förmåga att få ett hyreskontrakt. Till exempel kommer en del flotta leasingföretag inte finansiera Förarhyttschassier, eftersom de slutligen kommer att ha en eftermarknad kropp monteras på dem.
2

Hitta en lokal Sprinter återförsäljare. Inte alla Mercedes-Benz återförsäljare säljer Sprinter skåpbilar. Besök mbsprinterusa.com att hitta en lokal återförsäljare. Auktoriserade Sprinter återförsäljare erbjuda större utställningslokaler och tjänsteområden som kan rymma servicebehov hos din van.
3

begära offerter. Du kan kontakta auktoriserade återförsäljare via Internet eller via telefon. Var noga med att be om en Sprinter specialist, eftersom de kommer att få information om specialerbjudanden leasing erbjudanden på skåpbilar. Om du känner att kroppen stil och alternativ som bäst passar dina behov, be om en fullständig offert som inkluderar en månadshyra betalning. När du begär ett hyresavtal citat måste du lämna följande information: körsträcka per år, avsedd handpenning och föredragna leasing längd. När du kontaktar återförsäljare, fråga om nätet aktiverade kostnaderna de använder, detta belopp är själva förhandlat kontanter försäljningspriset på fordonet
4

Jämför offerter.. När du kontaktar flera återförsäljare och få offerter, se till att jämföra dem. Se vad långivare generalagenten använder. Mercedes-Benz Financial erbjuder flexibla hyresperioder, men vissa återförsäljare har egna leasingbolag som skulle kunna användas för att få en lägre månatlig betalning. Alternativt kan ett återförsäljaravtal citera en leasingavgiften baserat på ett klassar av en oberoende bank som Chase eller US Bank, eftersom båda dessa långivare som erbjuder kommersiella leasing program.
5

Välj en offert. När du granskar citat och hitta termer som fungerar bäst för dig, välja den bästa. Om ingen av de citat eller netto aktiverade kostnader inom ditt område, kontakta generalagenten och fortsätta att förhandla med dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94731.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.