Car Leasing Terminologi

Billeasing terminologin kan vara förvirrande, särskilt jämfört med de enkla termer som används vid finansiering ett fordon. Den aktiverade kostnaden, aktiverade kostnadsminskning, restvärde och pengar faktor är viktiga siffror som används för att beräkna ett leasingavtal. Aktiverade kostnaden

aktiverade kostnaden är det framförhandlade försäljningspriset för ett hyresavtal fordon. Var noga med att förhandla fram ett pris lägre än tillverkarens föreslagna priset.
Balanserade Kostnadssänkning

Aktiverat kostnadsminskning är pengar ner som ytterligare sänker kontanta försäljningspriset för ett fordon. Aktiverat kostnadsminskning är det enskilt enklaste sättet att sänka en leasingbetalning.
Restvärde

restvärde är det uppskattade värdet av ett fordon vid leasing slut , normalt uttryckt som en procentandel. Restvärdet beräknas genom att multiplicera MSRP av resterande andel. På ett leasingavtal, är din månatliga betalning beräknas utifrån skillnaden mellan aktiverade kostnader och restvärde.
Pengar faktor

Räntorna på leasing uttrycks normalt som pengar faktorer . Du kan konvertera en pengar faktor till april genom att multiplicera med 2,400. Till exempel är en pengar faktor 0,00248 omvandlas till en effektiv ränta på 5,952 procent. Samtidigt förhandlar Addera Expert Insight

får ett återförsäljaravtal förvirra dig genom leasing terminologi . Glöm inte att be om full redovisning av samtliga leasingavtal termer innan du registrerar en köparens beställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94720.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.