Kan jag hyra en bil med dålig kredit?

Leasing ett fordon med dålig kredit kräver tålamod och kreativitet. Konsumenter med låga kredit poäng kommer att möta högre räntor och en större handpenning, och kan inte kvalificera sig för att hyra alls. Vad är en Lease fordon?

En auto leasing är mer restriktiv än att äga en bil. I en vanlig bil försäljning transaktion, kommer en konsument äger ett fordon efter att de anbud en full betalning eller vid slutet av en överenskommen tid. I ett leasingavtal, är en konsument i huvudsak "hyra" en bil för en föreskriven tid och returnerar fordonet i slutändan. Ett leasingavtal har i allmänhet en körsträcka privilegium. De flesta körsträcka privilegier tillåter konsumenten att köra ett fordon 12.000 till 15.000 miles per år utan betalning straffavgift. Om körsträckan överstiger privilegierade belopp, är ett straff som sträcker sig från 15 cent till 20 cent per kilometer debiteras en konsument. Vem är en bra kandidat för att hyra ett fordon
?

Konsumenter som vill äga nya bilar var tre till fyra år är goda kandidater att hyra istället. Hyresavtalen är ofta förlängas med perioder av 24 till 48 månader. Konsumenter med god kredit kommer ofta överväga leasing på grund av deras förmåga att få förmånliga villkor, inklusive en låg eller noll handpenning och en låg fast månatlig utbetalning. Leasing ger även konsumenten möjlighet att köra ett fordon med liten eller ingen behövde underhåll, eftersom leasade fordon är generellt nya eller nästan nya.
Credit Krav att hyra ett fordon

leasingavtal har generellt de strängaste kraven kreditvärderingsmetoder. Leasingavtal kräver i allmänhet att en konsument har en minsta kredit värdering av 720 att kvalificera sig. Credit betyg lägre än 720 resulterar ofta i icke valbarhet, en högre handpenning och en högre månatlig betalning. Detta alternativ kan vara mycket dyrare än att köpa, och en konsument bör kraftigt dela upp de totala finansieringsbehoven överväganden.
Alternativ till Leasing ett fordon
Konsumenter

med dålig kredit har gott av alternativ att överväga som är mer kostnadseffektivt komma med mindre stränga kredit krav. Ett alternativ är att välja en billigare bil att köpa. Ett annat alternativ kan vara att anmäla sig till en "on-demand" bilservice som Zipcar. Alternativt erbjuder Hertz en månadshyra program utan finansiering, och endast kräver att en konsument har ett kreditkort som att placera en hållare håll.
Att köpa eller hyra?

göra rätt val, mellan att äga och hyra, kan hjälpa till att rädda en konsument med dålig kredit pengar och eventuellt bidra till att förbättra deras totala kredit poäng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94663.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.