Hur att få godkänt för en bil Lease

Det finns flera fördelar med att hyra en bil i stället för att köpa en direkt. Du kan köra en trevligare, nyare bil för ett par år och inte oroa sig för reparationer och haverier. Du kan oftast råd att hyra en bättre bil än du har råd att köpa. Men för att bli godkänd för en bil leasing, behöver du oftast en kredit värdering av minst 650. Ju högre din kreditvärdighet, desto högre blir din hyra belopp och bättre bil du har råd att hyra. Saker du behöver
Kreditupplysningar
handpenning pengar
Visa fler instruktioner
fixa din kredit värdering
1

Dra dina kreditupplysningar från gratis hemsida , www.annualcreditreport.com. Varje amerikansk rätt att få en kredit rapport från varje av de tre stora kreditupplysningsföretag gång per år. Titta på dessa kreditupplysningar och notera eventuella misskötsel eller derogatories och hur mycket du är skyldig.
2

Tvist varje nedsättande antingen online eller via ett brev skriver kampanj med hjälp av ett kredit reparation företag eller kredit reparation manual hittat på nätet. Denna process kan ta några månader, beroende på hur många negativa konton du har. Du kan behöva betala ner några saldon för att höja din kredit värdering.
3

Spara tillräckligt för en handpenning. Beloppet på handpenningen beror på bilen, men du förmodligen kommer att behöva minst $ 1000.
4

Har bilfirma köra en kreditupplysning, och låt dem veta att du har ett fast jobb och handpenning pengar. Om din kredit värdering är hög, bör du ha några problem att få ett godkännande.
5

Förhandla leasingvillkoren, betala handpenningen, underteckna hyresavtalet tidningarna, och köra iväg med din nya bil!
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94685.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.