Hur man hyra en personbil

En personbil leasingavtal är ett, "finansiell transaktion som gör att du, köparen, att köra iväg i en ny eller begagnad bil utan att faktiskt köpa bilen," enligt IntelliChoice.com. Leasing är ett alternativ till att köpa en bil och bär möjligheten att handla upp eller ner i trim modell eller handel en gör en annan. Leasing är fördelaktigt för individer som inte drabbas alltför körsträcka. Dessutom hyr en personbil i allmänhet kommer med en full underhåll paket. Instruktioner
1

Välj ett märke, modell och år. Välj en personbil som bäst passar dina behov, antingen en fyra-dörrars sedan eller två-dörrars coupé. Årsmodell och miltal av en personbil kommer att avgöra arrendeavgift.
2

möjligheter Forskningen leasingavtal med olika återförsäljare eller auto företag hyra. Granska villkoren i hyresavtalet, inklusive körsträcka begränsning, bär-och-tår bestämmelser, längd av leasing och tidiga avgifter uppsägning. Granska även ditt ansvar i händelse av en kollision.
3

Beräkna arrendeavgift kontra köp finansiering. Använd ett finansiellt räknaren eller en online auto finansiera kalkylator för att avgöra om ett hyresavtal kommer att vara billigare än att köpa en personbil. Inkludera kostnaden för försäkring för hyresavtal jämfört med finansiera inköp.
4

Förhandla de hyresvillkor. Behandla priset, handpenning och månadskostnad som om du finansiera köpet av fordonet. Sträva efter att sänka handpenning och förlänga leasingperioden för att sänka din skyldighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94835.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.