Hur man skriver ett Car Lease

Det finns två vanliga scenarier när en person skulle besluta att hyra en bil till en vän eller tredje part. Om ägaren har en licens fjädring grund av biljetter eller andra driva frågor, kommer han eller hon inte att kunna köra en viss tid. Det är ett slöseri med resurser att ha bilen sitta i en uppfart oanvända medan utbetalningarna görs fortfarande. Det andra scenariot är ett allvarligt ekonomiskt problem, såsom en plötslig förlust av arbete, som har gjort det svårt för ägaren att fortsätta betalningar på fordonet. När du konfigurerar en överenskommelse bil hyra, är det liknar hyra en lägenhet eller hem. Den enda skillnaden är att ett hem uppskattar i värde och en bil depreciates snabbt. Instruktioner
1

Beräkna det uppskattade hyresavtalet betalningen. För att göra detta måste du först fastställa det aktuella värdet av fordonet. Sedan uppskatta värdet av fordonet vid slutet av leasing --- detta är också det så kallade restvärdet. Så för ett ettårigt hyresavtal, måste du gissa vilken nivå av slitage kommer att läggas på bilen efter 12 månaders användning. Se Resurser för mer information om restvärde. Faktor i alla handpenning som leasetagaren planerar att göra på hyresavtalet. Slutligen måste du komma överens om en ränta för bilen. Anslut dessa siffror i hyresavtalet kalkylator i avsnittet Resurser för att få din månatliga betalning.
2

Skriv i alla uppgifter som du använde för att beräkna betalningen. Börja med värdet på bilen. Om detta är en ny bil som är utarrenderade, beskriva tillverkarens föreslagna Value (MSRP) och den överenskomna försäljningspriset (värde) i bilen.
3

Beskriv intresse ränta som gäller för denna bil leasing. Skriv i någon handpenning pengar att hyrestagaren är skyldig att betala vid början av avtalet.
4

Lägg i termen av hyresavtalet. Stat i tydliga termer exakt datum när detta hyresavtal upphör (månad, dag, år) samt det totala antalet betalningar.
5

innehålla information om den förväntade slitaget på fordonet. Till exempel kan du ställa in en gräns för körsträcka som kan sättas på bilen under den tid bilen hyresavtalet. Om hyrestagaren går över denna körsträcka gräns, tydligt ange de extra avgifter för denna förseelse.
6

Diskutera vad som händer om någon av parterna beslutar att säga upp hyresavtalet i förtid. I vilka situationer kommer en förtida uppsägning vara acceptabelt? Hyrestagaren är vanligen skyldig att betala hyresvärden en rejäl böter när hyreskontraktet bryts och han eller hon förlorar värdet av handpenning gjorts på bilen. Införa en klausul i din bil leasing
7

överenskommelse om en option att köpa bilen efter hyresavtalet är upp om så önskas. Beskriv hur mycket bilen kan säljas för i slutet av hyresperioden. Det försäljningspris är satt i sten (om säljaren och köparen är överens om ett lägre pris på hyresavtalet slutet).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94639.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.