End alternativ för en Auto Lease

Många väljer leasing rutten över köp rutten när vi letar efter en ny bil eftersom de kan få en bättre bil för en lägre ersättning och inte behöva lägga ner en stor handpenning. Det finns flera valmöjligheter och alternativ när hyresavtalet upphör. Returnera den

Du har valet att lämna tillbaka bilen till leasegivaren, vilket brukar anses vara en "gå bort." Några fördelar med detta alternativ är att vara fri från de betalningar och eventuella skyldigheter kontrakt. Några potentiella nackdelar med detta alternativ är att om du överskridit hyresavtalet gränsen kontraktet körsträcka, kommer du vara tvungen att betala en klumpsumma. Många hyresvärdar tar någonstans mellan 30 cent och en $ 1 per mil, och detta kan lägga upp. Vissa hyresvärdar tar ut en "turn-in" avgift, medan andra gör att du betalar för varje överskjutande skador eller slitage. Vad du först trodde var en bra affär, kan förvandlas till en rejäl pris om du måste byta däcken eller andra delar.
Köp den direkt

Vissa människor har möjlighet av en engångsbetalning i slutet av hyresavtalet att köpa bilen direkt. Detta kan vara en bra affär, beroende på hur mycket bilen är värd i slutet av hyresperioden. Till exempel, om du har en bil som är värt $ 15.000 enligt den blå boken normer, och din buyout pris är $ 10.000, kan det vara en affär för att köpa den. De potentiella nackdelar med denna typ av transaktion är att du kanske måste vara en stor ballong betalning som du inte har pengar till. Dessutom kan din bil inte ens vara värt utköpet pris.
Refinance Det

Många människor gillar deras hyrda fordon och vill behålla dem. Däremot kan de inte ha tillgängliga likvida medel för att betala buy-out avgift. I denna situation, överväga refinansiering bilen för att köpa den. De flesta hyresvärdar kan träna ett arrangemang som håller din månatliga betalningar i samma område, förutom att du faktiskt köper bilen nu. Fördelarna med detta är att du inte behöver betala överskjutande körsträcka avgifter eller slitage avgifter, du behöver inte gå bil shoppa, du behöver inte komma med en stor handpenning för ett nytt fordon; och du vet redan vad du ska köpa. En nackdel med detta alternativ är att garantin antagligen tagit slut vid det här laget.
Byta in det

När någon inte vill behålla det leasade fordonet, men inte har råd att betala den överskjutande körsträcka eller slitage avgifter, har han möjlighet att handla den i en ny bil eller leasing. Det här alternativet är bäst när det ursprungliga leasade bilen är värd mer än den slutliga hyresavtalet buyout betalning. I detta fall kan den leasade bilen fungera som en handpenning på en ny bil. Men om han är skyldig mer än det är värt, kommer han antingen att betala en stor handpenning på den nya bilen eller få skulden beräknas i sin nya bilens lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94754.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.