Hur du jämför Leasing kontra köpa en bil

När det gäller att få en ny eller begagnad bil, avgöra om leasing eller köp är bäst är ett personligt beslut. När du jämför de båda alternativen, ser du att de har alla sina för-och nackdelar. För att bestämma vad du ska göra när du får din nästa bil, här är några saker du bör ta hänsyn till. Instruktioner
1

Bestäm hur länge du vill behålla bilen. När du hyr, äger du inte bilen du bara hyra den för en specifik term och slå sedan på den igen köpa kan du hålla bilen så länge du vill.
2

Utvärdera hur mycket du har råd att betala förskott. Att köpa en bil ofta har fler initiala kostnader, inklusive den första månadens betalning, handpenning, en deposition och andra avgifter. När du hyr en bil som du inte behöver betala den första månatliga betalningen tills nästa månad och du kanske inte behöver betala en handpenning.
3

Jämför hur mycket körsträcka du vanligtvis användning per år jämfört leasingformer. Bil leasing möjliggöra ett förutbestämt antal miles per år och om du överskrider detta belopp, kommer du att få betala en avgift per mil. Om du lägger en massa miles på en bil, är att köpa ett bättre alternativ.
4

Bestäm hur mycket du har råd att betala varje månad. Bil leasing ger oftast stora besparingar i denna avdelning när du jämför det kontra köpa. I huvudsak du betalar endast för den mängd av avskrivningar på bilen för den tid som du har det + eventuell finansiering.
5

Jämför slutet av termen förfaranden för leasing kontra köp. Leasing kan du slå in nycklarna till bilen och gå bort i slutet av perioden. För att bli av med en bil du köpte måste du antingen sälja den eller byta in den
6

Kontrollera underhållet rekord för bil du funderar. Det är ofta lättare att leasa bilar som kräver en hel del reparationer eftersom de flesta leasingavtal täcka dessa kostnader. När tillverkarens garanti upphör att gälla för en köpt bil, måste du antingen köpa en förlängd garanti eller betala reparationskostnaderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94624.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.