Hur att skjuta ett billån

När du står inför ekonomiska utmaningar, kan en omstrukturering eller justering behövs för din budget. Ett sätt att göra detta är med en auto lån uppskov. För att få uppskov måste du fylla i flera steg. Ett uppskov kan du hoppa över en månatlig betalning och göra det upp någon gång i framtiden. Uppskov kan tillfälligt ta bort trycket från din budget och göra din ekonomi mer hanterbar. Ibland kan du använda de pengar du sparar för att betala en annan skuld. Instruktioner
1

Ring Husgerådskammaren för din auto långivare och låt dem veta att du behöver ett uppskov. Ta reda på vad de kvalifikationer är. Vissa banker och långivare kommer att kräva att du har en nödsituation innan du kan komma ifråga för ett uppskov. Om du ber om en semester uppskov, kan din begäran avslås. Du kan behöva att ha gjort en viss mängd betalningar, kanske 10, innan du kommer att övervägas för ett uppskov. Förklara din situation i sin helhet för att se om du uppfyller kraven eller kan anses vara. Denna examen kan variera från långivare till långivare. Långivare har riktlinjer och tidsramar för att utvidga uppskov. Du kan tillåtas att ha ett uppskov på en 12-månaders period och två uppskov inom en 5-årsperiod. Varje långivare kan ha sin egen tidsram för sträckande uppskov.
2

Vänta senareläggning formuläret. Vissa långivare kommer att behöva skicka dig en senareläggning formulär som du fyller i med personlig information. De kommer att skicka eller faxa senareläggning blanketten till dig. Blanketten ska undertecknas och dateras. Din signatur ger långivaren tillåtelse att bearbeta senareläggning förfrågan. Det skulle kunna vara en administrativ avgift som kan variera från stat till stat.
3

Ge auto långivaren med all din personliga information. Antingen fax eller e-post formuläret tillbaka till långivaren. Du behöver ditt namn, lån nummer och adress. Vissa långivare kommer att få en kredit rapport för att få en sann bild av din ekonomiska situation. När all information har samlats in, kommer långivaren att göra ett beslut, vilket kan ta fem till sju dagar.
4

Följ upp med långivaren för att se om ditt konto har godkänts för en senareläggning . När du har godkänts, kommer ditt lån att förlängas med ytterligare en månad. Du kommer att kunna betala den extra utbetalning i slutet av ditt lån sikt. Långivaren kan skicka en skriftlig bekräftelse på att din uppskov har godkänts. Om du halkar efter efter ett uppskov har slutförts, är du i standard, och långivaren kan återta din bil. Uppskov inte visas på din kredit rapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94494.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.