Hur man kan räkna ut en bil betalning

Om du är i marknaden för en ny bil, är det viktigt att veta den månatliga utbetalningen du har råd. Även om du inte är bra på matte, det är ganska enkelt att räkna ut en bil betalning, tack vare online auto miniräknare. Du kan skriva in alla de ekonomiska detaljerna i räknaren att räkna ut betalningen så att du vet precis vad du kan och inte har råd. Följ dessa steg för att hjälpa dig hitta den perfekta bilen som inte kommer att lämna dig pank! Instruktioner
Hur att räkna ut en bil betalning
1

Besök CarSense webbplats (se Resurser), som har en kalkylator som hjälper dig att avgöra din månatliga bil betalning. Räknaren kommer att berätta för dig hur mycket du har råd att spendera på en bil.
2

Ange priset på den bil du vill köpa i den första rutan. Om du är osäker på vilken bil du vill ha eller hur mycket du tror att du kommer att spendera på en ny bil, välj bara en ungefärlig siffra. Du bör redan ha en uppfattning om hur mycket du vill spendera, så gå med detta belopp.
3

Ange det belopp du planerar att använda som en handpenning på bilen. Om du inte är säker på att du kommer att ha råd med en handpenning (som många auto återförsäljare kräver), kan du lämna det tomt. Tänk dock på att en handpenning kan hjälpa enormt, beroende på priset på den bil du köper. Det kommer att sänka dina betalningar och hjälpa dig att betala din bil utanför så mycket snabbare.
4

Ange lånets löptid. Beroende på hur mycket du har råd för en månatlig bil betalning, kan du välja att åka med en kortare lån sikt. Om du vet att du inte har råd med så mycket varje månad, väljer en längre sikt. Detta kommer också att sänka dina betalningar. Kom ihåg att du alltid kan betala mer när du har pengar. Du måste betala den minsta betalningen, men de kommer inte att stänga ner högre utbetalningar.
5

nu in räntan på lånet. Detta kan vara svårt att räkna ut om du inte har köpt en bil nyligen och är inte säker på vilken hastighet du har rätt till. Din kredit kan vara en faktor i det här beslutet. Om du vet att du har bra kredit, kan du förmodligen få undan med en 5 eller 6 procent lån. Annars anger en högre hastighet (t.ex. 10 procent) om du vet att du har dåliga krediter, bara för att vara på den säkra sidan. Om det visar sig att du är berättigad till en lägre ränta, då din månatliga betalning resultat kommer att bli lägre.
6

Ange det belopp du är finansiering. Till exempel, om du väljer att gå med en $ 10.000 lån och har möjlighet att göra en handpenning på $ 3000, då du kommer att finansiera $ 7,000 eller $ 8,000. Du vill skatta ett lite högre för att inkludera alla de extra avgifter som uppstår när man köper en ny bil. Med dessa täcks i finansieringen avsnittet hjälper räknaren fungera bättre för dig.
7

Klicka på Beräkna för att se din månatliga auto betalning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94434.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.