Hur man köper en bil med dålig kredit

Du kan få ett lån med dålig kredit, även om processen kan vara frustrerande på grund av tur-downs eller högre räntor. Om du inte kan få ett godkännande, kan du försöka hitta ett samarbete signerat eller vänta tills din kredit förbättras. Effekter

inte betala kontant, köper en bil med dålig kredit kan leda till en hög ränta, och i sin tur en hög bil betalning. Vissa stater tillåter så mycket som en 29 procent ränta på billån, och subprime långivare är ivriga att erbjuda dig en hög takt att veta att du har svårt att hitta ett godkännande.
Prevention

hindra den höga räntor och betalningar som kan bli följden av dålig kredit genom att shoppa runt - inte ta ditt första erbjudande. Inte underteckna ett lån som du inte har råd.
Solution


Om du har svårt att hitta ett lån godkännande, en tillräcklig mängd pengar ner kommer att hjälpa . Vissa långivare kommer att finansiera en bil med eget kapital, vilket innebär att du måste lägga tillräckligt med pengar ner för att täcka ungefär hälften av kostnaden för fordonet -. Om du drabbas av en utmätning, kan långivaren sälja bilen utan en förlust


Överväganden

Din kredit kanske inte så illa som du tror det är. Innan du bestämmer att du har dålig kredit, ta en titt på din kredit rapport och historia. Bankerna gynna låntagare som har en stark inkomst, stabilt jobb och adress (mer än två år). Om du inte är bakom på några betalningar och kan erbjuda bevis på starka intäkter, jobb och adress stabilitet, kanske du inte har ett problem att hitta en långivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94576.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.