Hur du köper en bil efter konkursansökan

Tyvärr, det finns tillfällen då konkurs är den enda vägen ut ur montering skuld. Det är inte slutet på världen. Det är möjligt att köpa en bil efter att du har ansökt om konkurs. Instruktioner
1

Återta talar till bilhandlare förrän efter konkursen har avslutats.
2

börja upprätta god kredit. Betala dina räkningar i tid när konkursen har avslutats. Detta är början på en helt ny kredit profil, inte upprepa pre-konkurs misstag.
3

Granska din kredit innan du startar bilen shoppa. Se till att alla konton som ingick i konkursen faktiskt avvecklas. Skicka ett brev till kreditupplysningsföretag som förklarar orsaken till din konkurs. Detta är särskilt viktigt om konkursen berodde på omständigheter utanför din kontroll som arbetslöshet eller en längre sjukdom som resulterade i montering medicinska räkningar. En förklaring som bifogas din kredit kan hjälpa till att måla en ljusare bild av din ekonomiska kreditvärdighet. Om du påstod konkurs som en följd av dålig kompetens pengar förvaltning, sedan avstå brevet.
4

Analysera din nuvarande ekonomiska situation för att avgöra hur mycket bil du har råd. Tänk lång och kort sikt när det kommer till vad du har råd. Förstå att din bil lånet ha en hög ränta som ett resultat av din konkurs. Ta inte mer än du har råd. Kom ihåg att detta är början på en ny kredit profil, är det bättre att enligt spendera än över att spendera.
5

Öka din handpenning. Ju större handpenning, desto mindre måste finansiera och desto större chans att säkra ett billån.
6

refinansiera din bil lån ett år senare. När du har köpt din bil, se till att göra utbetalningar i tid och sedan refinansiera det ett år senare när din kreditvärdighet har förbättrats. Du bör kunna få en något lägre ränta och minska din månatliga betalningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94438.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.