Hur refinansiera med GMAC

Refinansiering ett billån är ett effektivt sätt att sänka de månatliga betalningar, och i vissa fall minskar uttrycket lånetiden. Detta är ett gynnsamt alternativ om din nuvarande lån har en hög ränta och du vill minska den. Refinansiering din auto lån genom General Motors Acceptance Corporation (GMAC) kan spara en betydande summa pengar. Saker du behöver
Kreditupplysning
Visa fler instruktioner
1

Ring din nuvarande långivare och be om payoff beloppet på din auto lån. Du behöver det här numret för att ge till GMAC associera som kommer att hantera ditt konto. Vanligtvis den angivna mängden är giltigt i 5 till 10 dagar.
2

Kontrollera din nuvarande kredit poäng. Gå till experian.com, transunion.com och equifax.com (vilka är de tre stora kreditupplysningsföretag) och ladda din kredit rapport. Se till att din kredit rapport noggrant beskriver din kredit historia. Om du hittar några fel, måste du åtgärda dem innan du refinansiera eftersom GMAC kommer att basera din nya ränta till stor del på din kredit rapport. Addera 3

Få din bil bedömas. Liksom de flesta långivare GMAC inte kommer att refinansiera din bil för mer än det aktuella värdet. Ta din din bil till en certifierad värderingsman för att säkerställa att värdet ligger inom den stödberättigade tröskeln för refinansiering.
4

Ansök om refinansiering genom GMAC. Besök en lokal General Motors (GM) återförsäljare att fylla i och lämna in en kreditansökan. Fyll i dina kontaktuppgifter, årslön och bilens statistik på ansökningsblanketten. De kommer att dra din kredit rapport och lägga den i din ansökan för att avgöra din nya kurs. Alternativt kan du ringa GMAC bilfinansiering direkt på 800-327-6278 för programinformation.
5

När din GMAC lån är godkänt, kontrollera att den ursprungliga lien amorterades av GMAC. Ring din ursprungliga långivare och fråga om status för din gamla lån. De bör ge dig ett meddelande i brevlådan om att ditt ansvar för lånet har uppfyllts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94553.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.