Hur man fixar ett fordon Titel

varenda amerikansk delstat frågor titlar med unika nummer för att ge fordonsägare med bevis på ägande. Lagar hindrar individer från att sälja bilar, lastbilar eller andra fordon utan en tydlig titel. Innan du försöker att reparera eller klara upp titeln på din bil, kontrollera med din lokala avdelning av motorfordon för att bestämma det specifika problemet. Titel beteckningar, som kallas "branding", omfattar bärgning, ombyggda, översvämningsskador, hagel skador, bundna, demonteras, skräp titel och inte faktiska körsträcka titel. Fordonet kan också ha utestående liens mot den. Saker du behöver
Körkort registrering
Fordon och /eller titel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att se exakt vad beteckningen (sk "branding" ) fordonet har. Om fordonet är helägd, kommer denna beteckning vara uppenbart på titeln (certifikat eller "pink slip"). Om fordonet inte är ännu inte betalats ut, kommer denna beteckning vara uppenbart om registrering. Kontakta din lokala avdelning av motorfordon, om du är osäker på statusen på ditt fordon.
2

Skriv till motorfordon avdelning för en detaljerad historik över ditt fordon, men när en titel beteckning görs , ingen förändring tillåten. Efter ett fordon är 10 år eller äldre (beroende på läget), dock kan den inte-färdiga-körsträcka titel rensas som Department of Motor Vehicles avstår oro körsträcka efter 10 år.

3

avgöra om det är ett lån mot fordonet. En tydlig rubrik har ingenting att göra med bärgning, det innebär att det inte finns några lienholders (lån företag, banker eller gäldenärer) noterade på titeln. Om du gör bil betalningar till en bank eller annan långivare, har du inte en tydlig titel. En tydlig rubrik kallas också en "pink slip", vilket innebär att fordonet ägs helt och hållet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94487.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.