Hur refinansiera en bil med Skulder Ingenting

Refinansiering en befintlig bil lån kan hjälpa lägre månatliga betalningar och frigöra kontanter. Refinansiering är i huvudsak processen för en långivare köper din skuld bil lån från en annan långivare. Om du köpt en bil med en mycket hög ränta, kanske du kan spara en hel del genom finansiering genom en annan långivare med en lägre skattesats. En extra bonus för refinansiering ibland är möjligheten att "skyldig ingenting" eller ingen stängning kostnad lån. Dessa tillåter dig att inte bara få en lägre ränta och potentiellt mer förmånliga villkor, men gör det hela utan några avslutande kostnader eller åtminstone inte out-of-pocket kostnader. Refinansiering en bil lån är inte svårt och kan vara enkel och ganska lätt om du följer en uppsättning enkla steg. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Ring din nuvarande långivare och be om payoff beloppet på ditt lån. Fråga även om det finns avgifter för en payoff (t.ex. utdelningen inom ett år från köpet kommer troligen avgiftsbelagda).
2

Lokalisera 17-siffriga VIN från bilens instrumentbräda (förarsidan) som hjälper till att identifiera din bil. Den är också tillgänglig på ditt registreringskort.
3

Besök länken i resurser och söka genom några av de leverantörer. Begränsa din sökning genom lån utan avslutande kostnader.
4

Ge ditt VIN och personlig information till långivare du skulle överväga att arbeta med. Detta ger dem möjlighet att kontrollera din kredit historia och bedöma värdet av ditt fordon. Granska citat som returneras till dig efter a) Nej avslutande kostnader, b) liknande eller bättre betalningsvillkor än vad du betalar nu, och c) lägre ränta än din nuvarande lån.
5

Välj en ny långivare och följ dess instruktioner om överföring av äganderätten till sin besittning och få lånet från din gamla långivare officiellt lönat sig. Detta helt enkelt innebär att skicka meddelande till den gamla utlåning kontoret att ditt lån har köpts av en annan långivare och det kommer att kontaktas inom några dagar att överföra äganderätten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94472.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.