Hur får man den bil du vill på Lot

De flesta av de fordon som du ser på en återförsäljares mycket är till salu. Om inte bilen redan tillhör någon eller anses osäkert för återförsäljning, kan du fortsätta köpet av fordonet. Många återförsäljare har inrättats för att hantera finansiering, eftersom många använder en rad lokala och nationella banker att tillhandahålla praktisk konsumtionslån. Få bilen du vill ha på tomten, och hitta rätt finansiering för att köpa den. Instruktioner
återförsäljaravtal Finansiering
1

Ring generalagenten eller sluta i att se till att bilen är till salu. Om det är, be att få se bilen och provköra den. Om du ändå vill driva försäljning, ta reda på om återförsäljare erbjuder finansiering.
2

Be att få se de finansiella siffrorna för bilen. Prata med din säljare om pengar ner, önskade månatlig betalning, lån sikt och räntor. Om hon ber att granska din kredit rapport för att avgöra en kurs, fylla i en kreditansökan så att du vet hur mycket att förvänta sig för en bil betalning. Addera 3

Gå över de beräknade siffrorna i detalj med din säljare för att säkerställa att fordonet passar din budget. Diskutera några prisförhandlingar under översyn. Be säljaren att skicka din kredit ansökan om lån godkännande.
4

Gå över siffrorna igen för att säkerställa att den angivna räntan, sikt och betalning är korrekta när du är godkänd (återförsäljarna lämna in ansökningar elektroniskt) , och ställa in en tid för att hämta fordonet. Om du inte kommer att finansiera via återförsäljare eller kunde inte få finansiering, be om en köpare för att driva extern finansiering. En köparens order listar prissättning och relativ information om bilen, som en långivare kräver för officiell låneansökan (inte en preapproval).
Extern finansiering
5

Gå till en lokal Bank of företräde att ansöka om ett lån. Du kan också hitta en långivare och lämna in en ansökan på nätet, vilket kan vara värt för subprime (eller dålig kredit) låntagare om subprime alternativ inte finns i ditt område. Fyll i din online-kreditansökan eller personligen.
6

Vänta på din preapproval. Godkännandeprocessen utanför ett återförsäljaravtal kan ta upp till en vecka. Om du inte är godkända genom bank du väljer, fortsätta att försöka. Hitta ett samarbete signerat om du inte kan få ett godkännande på grund av dålig kredit, kan du omedelbart ansöka till sjunkande långivaren med en co-signer
7

Kontakta din återförsäljare för att ställa in en tid och dag. att plocka upp din bil när ditt lån är godkänd. Skicka in din köparens beställning, och lägg fordonet till din försäkring, som långivaren kräver bevis på täckning innan tillhandahålla en check. Registrera alla dina bank kontrakt, och få lånet check för återförsäljaren.
Inköp av fordon
8

Ankomst till generalagenten för att plocka upp din bil. Din säljare kommer att få ditt försäkringsbevis om finansiering genom generalagenten. Gå runt bilen, se till att det ser ut som det gjorde när du senast såg det.
9

Anmäl ditt pappersarbete motorfordon med återförsäljaravtalet. Registrera låneavtal om du använde återförsäljare för finansiering. Annars, lämna över ditt lån kolla.
10

Gå över bilens egenskaper med din säljare när din pappersarbetet är avklarat. Vänta medan säljaren lägger dina tallrikar och registrering till din bil innan du lämnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94601.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.