Hur hitta en begagnad bil värde Banklån

Den begagnad bil banklån värde skiljer sig från Kelley Blue Book värde. Även om Kelley Blue Book är användbart för att avgöra om priset på en begagnad bil är rimligt, använder banken ytterligare kriterier vid fastställandet av en begagnad bil banklån. Bankerna grunda några av sina beslut om bilens historia och skick medan andra faktorer inkluderar den sökandes personliga och ekonomiska historia. Saker du behöver
Kelley Blue Book
CARFAX rapport
Kreditupplysning
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Undersök begagnad bil för att bestämma sitt tillstånd och sedan hitta motsvarande värde i Kelley Blue Book. Bilen måste vara mekaniskt ljud och har en god sannolikhet för fortsatt användning för livet av lånet. Banker sätta en gräns på ålder och körsträcka av bilar som uppfyller kraven för lån så kolla med din bank innan de bestämmer sig för att köpa en begagnad bil.
2

Dra fordonets historia från CARFAX att lära om bilen har varit i en olycka eller var i en annan stat, eftersom detta kommer att ha en betydande inverkan på banklånet värde. En bil behöver inte vara i en olycka för försäkringsbolaget att förklara fordonet en total förlust. Försäkringsbranschen skriver av fordon som kompletta förluster för skador från vattenmassorna, jordskred, orkaner, tornados och andra naturkatastrofer. Addera 3

Kontrollera din kredit historia med alla tre av de stora kreditbyråer : Experian, TransUnion och Equifax. Banken kommer att titta på din kredit historia, så eventuella misskötsel eller skuld som dyker upp kommer att ha en betydande inverkan på mängden av begagnad bil lån.
4

Samla alla dina lån och kreditkort uttalanden att bestämma två saker: storleken på din totala skuldsättning och din månatliga betalningar på dessa skulder. Banken kommer att titta på förhållandet mellan din totala skuldsättning till din inkomst för att bestämma hur mycket pengar det kommer att erbjuda som en begagnad bil banklån. Du måste också visa att det kommer att finnas tillräckligt med månadsinkomst för att göra lånet betalning ovanpå dina övriga skulder.
5

shoppa runt på olika banker och kreditinstitut för den lägsta räntan. En lägre ränta leder till en lägre månadsbetalning. Detta skulle kunna tillåta dig att få en större begagnad bil lån.
6

Visa bank där handpenningen kommer att komma från om pengarna inte på ditt sparkonto. Låna pengar till handpenningen kommer att ha en inverkan på bankens begagnad bil lån värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94549.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.