Hur Uppskatta bil betalning

Om 70 procent av bilköparna behöver låna pengar, enligt Bankrate.com. Bestäm hur mycket du har råd. Enligt Bankrate.com, bör du inte spendera mer än 15 till 20 procent av din inkomst på din månatliga betalning. Mängden av att betalning kommer att bero på hur mycket du har att låna, räntan och längden på ditt lån. Instruktioner
1

Bestäm det totala priset på bilen. Det inkluderar klistermärke pris plus skatter, taggar, titlar och andra avgifter.
2

Bestäm hur mycket du kommer att behöva låna genom att subtrahera din handpenning från kostnaden för bilen. Till exempel, om den totala kostnaden är $ 20.000 och din handpenning är $ 5000, skulle du låna $ 15.000.
3

Bestäm tid av ditt lån. De flesta auto lån varierar från 24 månader till 72 månader. Ju längre lånets löptid, kommer de mindre din månatliga betalningar vara. Men du kommer också betala mer i ränta med en längre lån.
4

reda räntan. Det bestäms av din kredit värdering, de rådande marknadsräntor och längden på ditt lån. Ju längre lånet, desto högre räntan kommer att vara.
5

Beräkna den månatliga betalningen med följande formel där A är det lånade beloppet, R är den årliga räntan, och T är antalet månader i begreppet

Betalning = A (R /12) /(1 - (1 + R /12) ^-T).

Till exempel, om du tog ut ett $ 12,000 Lånet på 8 procent ränta skall återbetalas under 48 månader, skulle din månatliga betalning vara $ 292,96.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94482.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.