Hur man gör en extra bil betalning

Oavsett om du finansiera eller leasa en bil, kan du göra en extra inbetalning bara genom att ringa eller besöka din bank. Inte alla som finansierar ett fordon gör varje betalning till slutet av perioden - vissa föredrar att betala av bilen tidigt. Oavsett om du har din betalning automatiskt dras från ditt bankkonto eller skicka en check varje månad, ring i förväg för instruktioner om hur du skickar din extra betalning. Instruktioner
1

Lokalisera ditt nummer lån konto och telefonnumret till din bank. Ring din bank och trycker rätt alternativ för att nå en representativ kund lån. Om din bank är lokal, kan du stoppa in under kontorstid för att tala med en representant.
2

Ge din kontoinformation till bankens företrädare. Fråga hur man gör en extra inbetalning till ditt lån. Om du har automatisk betalning inrättas, ett populärt alternativ för låntagare, kanske du måste skicka extra betalning med check eller postanvisning. Om du inte har automatisk betalning inrättas, kanske du måste skicka ett meddelande med din betalning som anger varför du skickar extra pengar. Du kan betala kontant när du besöker banken.
3

Bestäm om du vill att bara betala framåt för en månad eller göra en betalning till ditt fordon lånebeloppet. Det finns en skillnad, så förtydliga detta med bankens representant. Om du vill betala mot lånebeloppet, och inte ränta, måste du förklara eller observera din avsikt vid betalning.
4

Följ anvisningarna som du fått av bankens representant. Granska ditt konto balans efter en vecka för att se till att din betalning postat ordentligt. Kontrollera ditt konto på nätet om du använder Internetbank. Eller ring för att säkerställa din nästa lån förfallodagen är korrekt eller att ditt lån balans har minskat ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94563.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.