Hur du tar bort Lien Holder från din bil Titel

Om du har äntligen gjort den sista utbetalningen auto lån, är du redo att göra glad dans. Inget mer bil betalningar! Nu kan du ta det extra pengar och lägga den i ett sparkonto. Innan du blir för glad, glöm inte att göra det viktigaste först - ta en kvarstad från bilen. Instruktioner
1

Få en skrivelse av lån tillfredsställelse från kvarstad innehavare. Innan du kan ta bort en kvarstad från någon av dina dokument, måste du ha bevis på lånet tillfredsställelse.
2

Skicka en kopia av lånet tillfredsställelse brev tillsammans med lämpliga former till institutionen för motorfordon för ditt tillstånd. När de får dokumentationen, kommer de att börja sätta hjulen i rörelse för att skicka dig en ny titel för din bil som är fri och klar för kvarstad innehavare. Addera 3

Kontakta din bil försäkringsbolag. Din auto försäkring troligen har en förlust betalningsmottagare och tillägg Försäkrade påskrift, som heter lien innehavaren som en extra försäkrad och förlust betalningsmottagaren. Du vill ha dem bort omedelbart. Om du dröja med att hålla dem bort och har en bilolycka, är försäkringsbolaget skyldigt att utfärda en betalning check in namnet på den registrerade ägaren och förlusten betalningsmottagaren. Därför, även om du har betalat av billån, om du dröja i avlägsna lien innehavaren från din försäkring, kommer att hävda kontroller utfärdas till dig och banken som inte längre har något intresse i bilen. Du vill inte att det ska ske.
4

Håll skrivelsen av lånet tillfredsställelse på ett säkert ställe. Misstag händer. Bara i fall någon har en fråga om huruvida eller inte du har lyckats betalat auto lån off, vill att du ska kunna lägga vantarna på brevet för att visa dem bevis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94436.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.