Hur får man en linje Automobile Handel på en rapport

En kreditupplysning visar hela upplåning historia av en viss konsument. Handel linjer på dessa uppgifter utgör öppna och slutna kredit-konton, inklusive bolån, betalkort, kreditkort, studielån och lån auto. Dessa handel linjer visar också när kontona öppnades, balans, betalning historia och ingående balans. Om du behöver en linje bilhandeln på din kredit rapport, det finns bara ett sätt att få ett: Öppna ett konto billån. Instruktioner
1

Dra din kredit rapport först. Gör detta av två skäl: för det första, måste du se till att du inte redan har en automatisk linje lån handeln redan. Andra måste du se till att du kan kvalificera sig för ett billån. Besök årliga Credit Report för en gratis kopia av din rapport. Betala för din tresiffriga FICO, alltför. Detta kommer att visa dig var du faller på kredit spektrumet.
2

Räkna ut hur mycket du har råd att betala varje månad på ett billån. Ta hänsyn inte bara andra räkningar, men även kostnader mat, kläder, diverse, sparande och verktyg. Inte överanstränga dig inte bara att lägga till en ny handels rad i din rapport.
3

Hitta den bil du vill köpa. Du kan också logga in på ett annat låntagarens bil låneansökan som en co-signer. Detta kommer dock att lämna dig i händerna på låntagarens upplåning vanor.
4

Hitta potentiella långivare. Om du planerar att använda en liten bank för finansiering, be lån officer om banken rapporterar till tre stora kreditbyråer - Equifax, Experian och TransUnion. Utan detta, det är ingen idé att få ett billån.
5

Review alla möjliga billån erbjudanden. Var uppmärksam på sikt, avgifter och ränta. Du kanske kan förhandla fram en lägre ränta genom att betala lite mer up-front på handpenningen.
6

Välj finansieringen som bäst uppfyller dina finansiella behov. Stäng auto lån och köpa bilen. Dra din kredit rapport två månader senare för att kontrollera att den auto lån faktiskt är rapporteringen som en ny handels linje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94575.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.