Hur man gör en bil betalning

Det finns fyra alternativ för att göra en bil betalning. Du kan betala via post, telefon eller på nätet på ett av två ställen. Instruktioner
1

Gör din bil betalning via post. Använd en kupong i boken från din finansiering center. Skriv kontrollen för rätt belopp, datum och underteckna den, och se till att mottagarens namn är korrekt. Sätt kupongen i ett kuvert med kontrollen. Ibland finansiering Företaget erbjuder kuvert för detta ändamål. Om inte, kan det finnas en adresslapp för finansbolaget i din kupong bok. Om så är fallet, följer etiketten på framsidan av kuvertet. Slutligen, använd rätt porto och skicka betalningen. Tillåt gott om tid (5 till 7 dagar) för finansbolaget att bearbeta kontrollen före förfallodagen.
2

Gör din bil betalning via telefon. Ring 800 nummer som finns i din kupong bok. Kontrollera att du har ditt kontonummer och checkhäfte i handen innan du ringer. Välj "göra en betalning" och följ instruktionerna för att ange din bank routing och kontonummer. Den niosiffrigt clearingnummer anges först på undersidan av din check. Ange beloppet av betalningen. Spela ditt bokningsnummer. Det kan finnas en avgift för att göra en betalning via telefon.
3

Gör en betalning på finansbolaget hemsida. Ange ditt kontonummer, bankens clearingnummer och bankkonto. Om du använder systemets hemsida betalningen för första gången, måste du ställa in din användarinformation. Klicka på alternativet för en ny användare och följ instruktionerna för att ange ditt namn, adress och annan relevant information. Du kommer att bli ombedd att skapa användarnamn och lösenord.
4

Gör din bil betalning via din bank online att betala räkningar centrum. Tillgång ditt bankkonto online och klicka på alternativet "lägg till en ny leverantör." Ange bil betalning företagets information, såsom namn, adress, telefonnummer och ditt kontonummer. När du har sparat informationen, klicka på alternativet för att göra en betalning. Bläddra ner till bilen betalningen finansiellt centrum och välja denna leverantör. Ange det belopp du vill betala och väljer det datum då du vill att betalningen dras från ditt konto. Tillåt gott om tid för finansbolaget att få din betalning, det kan ta upp till fem arbetsdagar Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94444.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.