Hur refinansiera din bil med Ford Credit

Ford Motor Credit (eller Ford Credit) tillåter flera finansieringsalternativ för bilköpare. Alternativ allt från att hyra en bil för att köpa en bil. Refinansiering ett fordon kan hjälpa till att sänka kostnaderna för räntor och månatliga betalningar till följd av nyare finansieringsalternativ och god kredit. Liksom alla finansieringsalternativ, kräver refinansiering grunderna i en kreditupplysning och identitetsbevis innan företaget kommer att godkänna lånet. Saker du behöver Arkivfoto ID
Skatt Proof pappersarbete
inkomstkälla
Visa fler instruktioner
1

Ansök online på Fords kredit webbplats. Online-applikationer kräver att fylla i uppgifter, se över det efter slutförandet, inlämning av ansökan vid vilken tidpunkt en kreditupplysning körs, och sedan ta beslutet certifikatet till Ford-återförsäljare. Enligt Ford Credit ansökan sida, om online-godkännande inte går igenom, betyder det inte att refinansieringen inte är tillgänglig, utan snarare, det finns inte tillräckligt med information för att fatta ett beslut.
2

Talk till en Ford finansiering representant. Gå till närmaste Ford plats och prata om tillgängliga alternativ för fordonet. Dessa alternativ kommer att variera beroende på fordonets ålder, den resterande skulden och den typ av fordon. Om online-ansökan går igenom, är ett intyg som ges uppgift om belopp som är tillgängligt och Ford representant sedan kan avsluta detaljer, såsom initiala betalningar och kontroll av ID. Ge en bild
3

ID och bevis på inkomst, tidigare skatteinformation är också ibland nödvändigt att fastställa den ersättning som du har råd. En foto-ID bevisar identiteten, medan inkomst bevis bestämmer mängden tillgängliga medel. Refinansiering kan kräva ge andra lån information, såsom någon inteckning eller studielån du kan hålla. Ford Credit refinansiering måste säkerställa maximala lånebeloppet för varje lån betalning är inte mer än cirka 30 procent av en månadslön innan ett lån godkänns. Om refinansiering kommer att resultera i högre utbetalningar eller ändrar inte betalningar nog att göra mycket skillnad, är det bättre att undvika refinansiering.
4

ge tillstånd för en kreditkontroll. En kreditkontroll bestämmer de räntor som erbjuds för refinansiering. God kredit kommer att resultera i lägre räntor, medan dåliga krediter kan resultera i mycket höga hastigheter. Det är värt att betala de initiala kostnaderna för refinansiering, endast om det sänker kostnaden minst en procent jämfört med dagens priser. Ford Credit refinansiering behöver en kreditkontroll för att bestämma lämpliga och kommer inte att ge pengar om inte en kreditkontroll utförs och kredit är bra nog för refinansiering. Om online-processen användes, är kreditkontroll del av ansökan klar.
5

betala kostnaderna för refinansiering. Liksom initiala lånekostnader har refinansiering initiala kostnader i form av avslutande kostnader och andra upfront avgifter som betalas omgående. Dessa kostnader varierar från ca $ 1.000 till ett par tusen dollar. Ford Credit refinansiering är som alla andra lån och har initiala kostnader för att få lånet började. Den exakta kostnaden är vanligtvis baserad på kostnaden för fordonet och den mängd lån tas ut för att refinansiera bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94577.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.