Hur man tar bort ett samarbete signerat Från en bil titel Genom DMV

När någon med ingen kredit historia eller en låg kredit värdering vill finansiera ett stort inköp som en bil, är det vanligt att långivarna att kräva ett samarbete signerat. För att ta ett samarbete signerat av fordonets titel, måste den ursprungliga köparen refinansiera lånet när han har en bättre kredit värdering eller måste betala av lånet helt. När en bil lånet betalas ut, är co-signer inte längre behövs. Saker du behöver
Titel (med begärd samarbete signerat eller signaturer lienholder) katalog betalningsmetod för eventuella avgifter
ägarbevis (köpebrev i ditt namn, skattebetalningar) katalog Proof av resultat försäkring
av smog, utsläpp, eller andra tester fordon krävs av ditt tillstånd
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Titta på titeln. Om det har ditt namn och din cosigner, då du äger gemensamt bilen och samarbete signerat kommer att behöva underteckna titeln över till dig. Om titeln har ditt namn eller din co-signer, då i många stater du inte kommer att behöva samarbete signerat underskrift.
2

Ring din lokala DMV. Kontoret kommer att kunna berätta om någon specifik pappersarbete du behöver för att fatta ett samarbete signerat av titeln. Du kan också forskning state-specifika krav på nätet på "Den inofficiella DMV Guide" hemsida (se Resurser).
3

Kontakta din co-signer. Säg den person som du tar bort namnet från titeln. Om du behöver undertecknande och han bor i området, be personen att gå till DMV med dig. Om personen inte bor nära dig, maila personen titeln och alla andra nödvändiga papper som kräver en underskrift. Låt personen post pappersarbete tillbaka till dig.
4

Besök DMV med alla nödvändiga papper. Se till att du har alla underskrifter, ett foto-ID och ett sätt att betala för din transfer avgifter, skatter, registrering och andra avgifter som du måste betala för en titel överföring.
5

Kontrollera alla information om titeln att säkerställa att den är korrekt. Vissa stater kommer att utfärda en ny titel över disk, medan andra stater skickar det till dig via e-post. Om du hittar några fel på din nya titel, kontakta DMV så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94527.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.