Hur att rensa en panträtt i en GMAC Auto Lån

Auto panträttigheter anteckningar på ett fordon titel som utgör säkerhet för en långivare lån. En lien hindrar en titleholder att sälja en bil och skörda den totala vinsten från försäljningen - kvarstaden innehavaren i första läget måste betalas först. Alla auto lån har motsvarande panträtt på titlar. Det enda sättet att ta bort en lien från en titel är att betala hela lånet och få kvarstaden avlägsnas vid institutionen för motorfordon. Saker du behöver
GMAC kontoutdrag
Visa fler instruktioner
1

Dra en aktuell kopia av din kredit rapport. Se avsnittet Resurser för en länk till en gratis kopia. Din kredit rapport kommer att visa din nuvarande står på din auto lån - om det är brottsligt eller aktuell, och hur ofta det har varit sent. Dessutom kommer din kredit rapport visar hur mycket är för närvarande utestående.
2

Bestäm hur du ska betala av din auto lån. Några alternativ är: ta pengar ur sparande, använda en del av en pension konto, sälja bilen och sälja andra tillgångar. Kom ihåg att om du säljer bilen för att ta bort en kvarstad, skall köpeskillingen vara minst lika mycket som payoff på bilen -. Annars kommer du behöva ponny upp skillnaden

3

Kontakta GMAC för en exakt payoff siffra. Denna siffra kommer att omfatta totalt belopp genom ett visst datum, en per diem (en daglig dollar belopp som krävs efter förfallodagen) och ett utgångsdatum. Inte för payoff förrän du är säker på att du kan betala hela lånet. Se avsnittet Resurser för GMAC payoff linjen.
4

Sänd rätt payoff till GMAC före utgångsdatum på payoff uttalande. Om du säljer bilen, måste du hantera lån stängning (om den andra parten finansierar bilen) med en notarie som kommer att överföra äganderätten till balansdagens bordet.
5

Kontakt GMAC att få en frisättning av panträtt. Detta kommer bara att ställa om lånet är helt nöjd. Ta detta brev, din titel och en inbetalda-full brev för din GMAC lån till din statens DMV kontor. Företrädaren på DMV rensar kvarstad från din titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94519.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.