Hur får man ett donerat bil från en Charity

Du kan fångas i en ekonomisk fälla som aldrig verkar bli löst på grund av brist på lämplig transport. Som ett resultat, du förlorar troligtvis jobb eller saknas arbetstider och andra viktiga möten som du kämpar för att få till olika destinationer. Och om du har begränsade resurser och ogynnsam kredit, få en bil lån är uteslutet. Du kan vända en välgörenhetsorganisation som accepterar bilen donationer och begära att bli ett donerat bil mottagare. Instruktioner
1

Utvärdera din nuvarande och långsiktiga finansiella behov. Det är viktigt att notera att du kan bli skyldig att sätta upp en liten handpenning och göra minimala månadsbetalningar att få en bil donation. Till exempel kräver bry Cars programmet en liten handpenning och räntefria månadsbetalningar. Se till att du förstår villkoren för att ta emot ett donerat bil att veta om det fungerar för din situation.
2

Ha en tydlig plan för hur du kommer att använda bilen donation för att förbättra ditt liv. Välgörenhet som donerar bilar till människor har särskilda kriterier vid val av människor som de kommer att donera till. Behörighet riktlinjerna omfattar personer i tillfälligt boende, de i hemlösa skyddsrum, misshandlade kvinnor, militära familjer och personer med medicinska behov. Många välgörenhetsorganisationer godkänner bil donationer till människor de känner kommer att använda dem för att förbättra deras nuvarande finansiella och livssituation. Addera 3

Starta sökningen lokalt. Lokala kyrkor och välgörenhetsorganisationer kanske kan hjälpa dig att få ett donerat bil. Om du är medlem i en lokal kyrka, frågar om de vet om organisationer som donerar bilar till privatpersoner. De kan också gå i god för din situation och ditt behov av att vara mottagare av en bil donation. Till exempel fungerar Outreach Center of Central Florida med olika kyrkor för att få bilen donationer som ges till behövande redan kvalificerade individer och familjer.
4

Kontakt nationella välgörenhetsorganisationer. Många av dessa kräver att du fyller i ett formulär på deras hemsida förklara din situation och behov av en bil. Bilar 4 Julen har ett formulär där du uppmanas att lämna dina personuppgifter, din berättelse och hur tar emot ett donerat bil kommer att förändra ditt liv.
5

söka hjälp av din handläggare. Om du får några offentliga förmåner som mat hjälp eller medicinsk hjälp, förklara din situation till din handläggare. Vissa välgörenhetsorganisationer donera endast bilar med handläggare. Goodwill donerar bilar genom dess hjul att arbetsprogrammet utan mottagare måste ha hänskjutits av Institutionen för socialtjänsten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94456.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.