Hur man avgör Avskrivning av ett fordon

Noggrant beräkna bilens avskrivningskostnader kan vara viktigt om du försöker att få en god uppfattning om hur anspråk avskrivningar på en skattedeklaration eller bara försöka lista ut vad ett bra försäljningspris kan vara . Fordon avskrivningar kan beräknas med hjälp av accelererade avskrivningar faktorer. Detta faktum gör det svårt att räkna ut den avskrivningstakt på ditt fordon. Du kan bestämma mängden avskrivningar på ditt fordon genom att samla lite information om det och dra nytta av resurser som finns tillgängliga på Internet. Instruktioner
1

samla in de uppgifter du behöver för att avgöra värdeminskning på din bil. Detta inkluderar en ålder på bilen, värdet vid tidpunkten för köpet, antal år du har ägt bilen, den planerade livslängden på fordonet och dess restvärde.
2

Bestäm vilken takt bilen kommer att sjunka. Enligt publicerade källor som Kelley Blue Book och Edmunds.com, vissa fordon har höga avskrivningar medan andra bättre bibehålla sitt värde över tiden. Du kanske vill använda dessa källor för att avgöra om din bil depreciera på hög, medium eller låg värdeminskning.
3

Använd en miniräknare bil avskrivningar som de som erbjuds av Money-Zine.com eller Caprice.com. Se "Resurser" för länkar till dessa verktyg.
4

kontrollera resultaten av de avskrivningar räknaren genom att prissätta din bil för försäljning eller inbyte på en online-tjänst som Kelley Blue Book eller Edmunds.com (Se "Referenser" för länkar till båda platserna). Denna prissättning tjänsten ska inte bara ge en uppfattning om riktigheten i avskrivningar beräkningen utan även ta hänsyn till faktorer såsom tillståndet för fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94492.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.