Hur slippa betala ett leasingavtal med någon påföljd

Leasing en bil ger konsumenten med låga utbetalningar under en avtalad tid, men en förtida uppsägning kan bli kostsamt med sanktioner. Dock kan livsstilsförändringar, förlust av jobb, skilsmässa, eller en flyttning av staten kräver slutar ditt kontrakt innan avtalsförpliktelse är klar. Lease överföring kan vara ett alternativ. Instruktioner
Överföra Lease
1

Kolla med din leasing eller finansbolag för att se om företaget tillåter övertagande eller överlåtelse av hyreskontrakt till en annan part. Många leasingbolag tillåter överlåtelse av hyreskontrakt, ta ut en avgift för både den ursprungliga hyresgästen och den part som tar hyresavtalet. Leasingbolaget kan också ta ut för att köra en kreditupplysning på nya arrendatorn eller förbereda dokument, och lägga till andra avgifter.
2

Kontakt vänner, familj och bekanta för att avgöra om någon är intresserad och kvalificerad för ta din hyra. Förmånen att anta ett leasingavtal skulle vara en kortare sikt hyra. Många leasingföretag placera ett strängare kredit krav för den som vill ta ett leasingavtal som de ursprungliga villkoren var baserade på den ursprungliga hyresgästens kredit värdering.
3

Lista din bil på en lease-transfer webbplats som Swapalease.com eller LeaseTrader.com. Dessa webbplatser tar ut en avgift för reklam ditt fordon samt för överföringar och kreditkontroll för "köpare." Din lista kommer att innehålla information om just din bil, liksom villkoren i din hyra, inklusive månatlig betalning, körsträcka till datum, resterande månaderna på hyresavtalet, och platsen för din bil.
4

Kontakt en godkänd köpare matchas av webbplatsen. LeaseTrader.com och Swapalease.com kontrollera kreditvärdighet av köpare. Villkoren i hyresavtalet antagande fastställs av din ursprungliga kontraktet. Men begrepp som sjöfart arrangemang och ekonomiska incitament till köparen är förhandlingsbara.
5

Process pappersarbete att överföra hyresavtalet. Lease transfer företag ut en avgift för både köpare och säljare för att bearbeta den nödvändiga pappersarbetet. Båda parter skriva på pappersarbete efter godkännande av leasing eller finansbolag. Skattesatserna varierar beroende på stat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94517.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.