Hur man ändra värdet fastighetsskatt på en bil

Om du känner att din bil är exceptionellt under den standard driftstillstånd för ditt märke och modell, eller om det var, men du fortfarande äger det, så du kanske kan minska det skattemässiga värdet på din bil. Medan varje län kommer att ha olika lagar och regler för dess koder fordonsskatt, kontakta länet skattekontoret att du kommer att hjälpa till att hitta några specifika krav på din plats. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Pen
Paper
Kelley Blue Book
Skatt uttalande
Visa fler instruktioner
1

Konsultera Kelley Blue Book att hitta en korrekt uppskattning, enligt den 27-punkten Vehicle skick Quiz, för bilens värde och skattemässiga värde. Jämför vad den blå boken säger om bilens värde till din skatt uttalande från det län där du är registrerad. Om det finns en enorm skillnad mellan vad skattemyndigheten hävdar din bil är värd och det verkliga värdet av fordonet så du kanske kan spara lite pengar på din skatt. Kontakta din länets skatt
2

kontor. Det bör finnas ett telefonnummer eller hemsida associerad med skatteutgifterna som du fått för din fordonsskatt. Fråga kontorist vid skattekontoret för några särskilda blanketter och krav som måste uppfyllas för att den skatt som ska sänkas på ditt fordon.
3

Ta bilder som bevis på skador som har gjorts för att bilen, visar det sänkta värdet och värde av fordonet. Håll bilderna som en del av dina poster för de skatter som du betalar för året.
4

Ta bilen till en mekaniker, eller om den inte körs alls, fråga om du kan få en mekaniker för att komma ut för att se din bil. Troligtvis kommer skatteverket vill ha en bekräftad uttalande från en licensierad mekaniker om det faktiska värdet på din bil. Om din bil är totalt, så kan du ändå få betala en liten skatt på det. Du kommer att ha bättre lycka med en mekaniker som äger en privat affär snarare än en återförsäljare mekaniker eller en mekaniker som arbetar på en kedja reparatör.
5

File din ansökan för ett sänkt värde för din bil. Uppföljning på påståendet om du inte har hört något inom de närmaste tre till fyra veckor. Dubbelkolla att se till att du inte går in i någon typ av straff för att inte betala din fordonsskatt i väntan på den fordran som skall granskas och godkännas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94548.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.