Hur att finansiera en elbil

Din forskning kring elbilen marknaden kan orsaka bävan om ditt fordon budget. Klistermärke priser är brantare än för traditionella bilar. Du måste titta på finansieringsalternativ som lätta bördan av din ekonomi. Instruktioner
1

Fråga om serviceavgifter debiteras av elektriska bilhandlare. Begäran om att dessa avgifter är en del av det slutliga finansieringsavtalet, skära ner på din ursprungliga finansiella börda.
2

Ansök om ett fordon lån genom en lokal bank som hjälper dig att finansiera din elbil köp. En nationell bank med filial i din stad kommer att ha de resurser och tjänster specialitet att hjälpa dig att betala för denna unika inköp. Addera 3

jämför kostnaderna för en ny elbil med den typiska budgeten för en elbil konvertering. En titt på omställningskostnader genom Electric Vehicle Association of Greater Washington DC kommer att sätta kostnaden för en färdigbyggd bil i perspektiv (se Resources nedan).
4

Minns din första insättning för en elbil som du arbeta på ett finansieringsavtal. Återförsäljare gillar Neighborhood Electric Vehicle Company ger dig möjlighet att tillämpa depositionen ges under väntetiden mot den slutliga köpeskillingen (se Resources nedan).
5

Tala med en säljare från en elbil företag om handel i din gamla bil för att skära ner inköpspriset. Vissa företag som säljer elbilar har kopplingar till plåtslagerier och anpassade byggare som kan använda bilkarosser för rekonditionerade elfordon.
6

Inkludera de statliga avgifter för registrering, registreringsskyltar och titel på din finansieringsavtal. Dessa avgifter kommer blek i jämförelse med inköpspriset, men månatliga betalningar hjälpa till att sprida ut belastningen.
7

Lägg upp kostnaderna för underhåll och reservdelar paket som erbjuds av den elektriska bilhandlare som du järn en finansieringsavtal. Forskning antalet delar leverantörer och specialitet verkstäder i din kommun för att hitta det bästa erbjudandet på valfria paket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94431.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.